Rămâi fără cuvinte! Un câine bolav de cancer “vinde” prăjituri pentru a-și putea plăti ședințele de chimioterapie

“Vând prăjituri pentru a-mi plăti ședințele de chimioterapie”. Așa începe povestea unui cățel bolnav de cancer care a vândut biscuiți pentru a strânge bani pentru tratamentul de care depindea viața lui

Loading...

Povestea unui cățeluș pe nume Deko din statul Campeche, Mexic a impresionat o lume întreagă! Deko suferă de o formă de cancer, iar sora stăpânei sale, Vanessa Euán nu a ezitat să distribuie pe Facebook, fotografiile care îl înfățișează pe cățel în această perioadă grea a vieții sale.

Acest suflețel nevinovat este slăbit din cauza unei tumori venerice transmisibile (TVT), denumită și sarcom infecțios, care atacă organele genitale.

Familia a făcut eforturi imense pentru a suporta plata primului tratament de chimioterapie, dar din păcate, costurile sunt foarte mari, iar situația financiară nu le permite să mai achite și următoarele trei tratamente. Deși doctorul le-a dat toate speranțele că acest tip de cancer se poate vindeca, acesta nu le-a zis și faptul că este nevoie de mai multe ședințe de chimioterapie. Sora stăpânei a lansat o campanie de ajutorare pentru salvarea lui Deko.

Familia s-a gândit la un mod frumos de a-i răsplăti pe oamenii care vor dona banii necesari pentru cele 3 terapii de chimioterapie pe care trebuia să le facă. Pentru a nu fi nevoite să ceară bani, fără să ofere nimic în schimb, cele două surori s-au gândit să le ofere tuturor oamenilor care donează bani pentru Deko, câte o prăjitură brownie, chocoflan sau napolitane, preparate în casă!

Și pentru asta, Deko, împreună cu stăpâna sa își așteptau clienții la intrarea parcului principal din oraș. Mai mult, Deko avea la gât o pancardă din carton pe care scria “Vând prăjituri pentru a-mi plăti ședințele de chimioterapie”.

Sora stăpânei a publicat o postare pe Facebook în care prezenta situația delicată în care se află Deko, câinele adoptat de sora sa și îi ruga pe cei care puteau dona să o facă, iar în schimb aceștia erau așteptați la intrarea în parc cu prăjituri.

Această campanie inspirată a avut succes, iar Deko a obținut cu ajutorul donațiilor bani pentru tratamentul care îi era necesar ca să trăiască!

Vanessa Euán a revenit cu o postare pe Facebook în care îi anunța pe toți cei care au fost alături că Deko s-a vindecat. Femeia nu a avut cuvinte să le mulțumească acestor oameni cu suflet mare care au pus mână de la mână ca să ajute la tratamentul fără de care Deko nu ar fi putut să trăiască. Ea le transmite oamenilor că le va fi aproape și ea, la rândul ei, dacă vor exista astfel de cazuri. Mulțumirile nu au venit doar din partea ei, căci Deko a pozat tot cu o pancardă din carton, dar de data aceasta mulțumindu-le oamenilor pentru ajutorul acordat.

 

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Un câine a fost găsit abandonat și legat de o bancă, în parc, cu un bilet alături. Ce scria pe bilet…

Un câine a fost găsit abandonat și legat de o bancă într-un parc din capitala ...

error: Content is protected !!