Rămas blocat în gratiile unei porţi, acest câine striga disperat după ajutor. Salvarea sa… Fără cuvinte!

Un câine fără stăpân rămăsese blocat între gratiile unei porţi şi acum striga disperat după ajutor. Vecinii din zonă nu au dorit să-l ajute, poate din teamă că patrupedul îi va muşca, aşa că au chemat o echipa de voluntari a unei asociaţii de salvare a animalelor.

Loading...

La sediul asociaţiei „Animal Aid Unlimited” din India a fost primit un apel care anunţa faptul că în Udaipur un câine fără stăpân rămăsese captiv în grilajul unei porţi şi era foarte speriat. Este foarte greu de precizat cât de mult timp petrecuse bietul câine prins în această capcană.

Voluntarii veniţi la faţa locului au încercat mai întâi să îi câştige încrederea patrupedului, pentru ca acesta să înţeleagă faptul că au venit să-l salveze şi nu să-i pricinuiască vreun rău. Primind vorbe spuse cu blândeţe şi mângâieri tandre, patrupedul a devenit mult mai prietenos acceptând ajutorul venit din partea oamenilor.

Doi dintre voluntari au ridicat patrupedul cu grijă astfel încât acesta să nu se sperie. După aceea câinele a fost transportat la sediul asociaţiei unde a primit toate îngrijirile necesare, inclusiv un tratament pentru scabie. Datorită acestor oameni minunaţi căţeluşul a primit ajutorul de care avea atâta nevoie. Aceşti oameni merită tot respectul!

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Povestea câinelui care a salvat patru oameni dintr-un spital, după ce a intrat în flăcări să pornească alarma de incendiu

Un câine a devenit eroul a patru oameni, după ce i-a salvat din incendiul care ...

error: Content is protected !!