Rasa de pisici care vi se potrivește după zodie.

Fiecare semn zodiacal are un caracter diferit. Același lucru se poate spune despre pisici. Prin urmare, trebuie să existe o legătură perfectă între om și pisică. Aflați, în continuare, care rasă de pisici vi se potrivește după zodie.

Loading...

Berbec: British Shorthair.

Oamenii născuți în această zodie trebuie să fie lideri. Sunt niște cercetători adevărați, sunt mereu în căutare și încearcă să descopere lucruri noi. Uneori pot fi cam agresivi. Rasa de pisică care li se potrivește este British Shorthair.

Taur: pisica siameză.

Se știe că acești nativi sunt puternici și independenți, dar și foarte încăpățânați. Ei se țin de cuvânt, onoarea însemnând mult pentru ei. Sunt foarte fideli, nu vă vor trăda niciodată. Puteți să vă bazați pe ei pe deplin. Prin urmare pisica siameză este cea mai bună pentru ei.

Gemeni: pisică persană.

Gemenii sunt ambițioși și foarte energici, înțeleg totul dintr-o privire și se pot adapta la multe lucruri. Aceștia sunt oamenii care îi inspiră pe alții să-și urmeze visele, fiind un exemplu. Pisica persană este partenerul perfect pentru Gemeni.

Rac: Ragdoll.<

Racii sunt niște ființe foarte misterioase. Ei pot fi în același timp raționali și visători, gheața și focul. Sunt imprevizibili, ceea ce le adaugă mister în viața lor. Pisica perfectă pentru ei este Ragdoll.

Leu: Maine Coon.

Leii sunt niște războinici dar, în același timp, niște ființe foarte delicate. Ei îi vor proteja cu disperare pe cei dragi, fiind complet indiferenți față de cei pe care îi urăsc. Pot fi plini de compasiune, dar, în același timp, vă vor face una cu pământul, dacă îi veți provoca. Rasa de pisici care li se potrivește este Maine Coon.

Fecioară: Pisica bengaleză

Fecioarele sunt foarte speciale. Sunt mândre de ele înseși și de munca lor, se cunosc foarte bine pe sine, știu ce le place și ce nu. Au maniere aristocratice, de aceea rasa cu care sunt foarte compatibile este pisica bengaleză.

Balanță: Sfinx.

Balanțele sunt niște persoane care caută mereu echilibru. Știu să trăiască moderat, să vorbească cu tact și să fie prudenți. Balanțele sunt cu adevărat practice în abordarea vieții. Prin urmare rasa ideală pentru acești nativi este Sfinxul.

Scorpion: pisica abisiniană.

Scorpionii sunt niște persoane puternice. Ei au o voință de fier și o inimă curajoasă plină de dragoste. Ei sunt ca niște soldați care pot promova pacea și iubirea, dar sunt gata oricând să lupte pentru adevăr. Prin urmare, pisica abisiniană este cea mai bună pentru ei.

Săgetător

Săgetătorii sunt niște persoane care iubesc viața și perfecțiunea, fiind foarte atenți la detalii. Sunt îndrăzneți și iubesc frumosul. Pisica albastră de Rusia este o rasă perfectă pentru ei.

Capricorn: pisica birmaneză.

Capricornii sunt empatici, înțelegând foarte bine emoțiile altora. Sunt calmi și raționali, vor înțelege ceea ce simțiți, punându-se mereu în locul altor persoane. Vă puteți baza pe ei. Rasa perfectă pentru ei este pisica birmaneză cu păr scurt.

Vărsător: Bobtail american.

Vărsătorii: sunt niște ființe curajoase și blânde, care nu iubesc să vorbească mult. Ei spun, fără teamă, ceea ce cred și simt. Acești nativi vor alege mai degrabă să rănească decât să mângâie cu minciuni. Pisica care li se potrivește de minune este bobtail american.

Pești: pisica exotică cu păr scurt.
Peștii sunt niște ființe blânde și iubitoare. Vă vor ajuta necondiționat, chiar dacă vor fi nevoiți să treacă prin greutăți. Rasa perfectă pentru ei este pisica exotică cu păr scurt.

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Câinele abandonat pe un drum din Grecia urmăreşte maşina unei femei şi „cere” să fie salvat. Ce soarta va avea bietul catel…

În urmă cu câteva săptămâni, Valia Orfanidou conducea pe un drum rural din Grecia, când, ...

error: Content is protected !!