Reacţia acestui unui câine bătrân şi bolnav când îşi revede stăpâna

Relaţia dintre un câine şi stăpânul său este adeseori una cu totul specială, bazată pe încredere şi multă dragoste, iar atunci când dintr-un motiv sau altul sunt despărţiţi pentru o perioadă de timp reîntâlnirea este extrem de emoţionantă.

Loading...

Acesta este filmul emoţionant în care personajul principal este Buddy, un câine bătrân care se reîntâlneşte cu stăpâna lui după o despărţire de 3 luni şi jumătate. Proprietara acestui patruped este militar în trupele americane şi în acest timp fusese plecată pentru exerciţii tactice.

Reacţia câinelui la vederea stăpânei sale ar înduioşa pe oricine, privindu-l cu câtă emoţie se lasă îmbrăţişat şi alintat de stăpâna lui. În ochii patrupedului au apărut lacrimi de fericire şi cu multă naturaleţe acesta s-a cuibărit în braţele celei pe care o iubeşte cel mai mult.

E uimitor cum un animal precum acest câine i-a dus efectiv dorul stăpânei lui, iar acum, când are ocazia să o vadă iarăşi acasă este extrem de emoţionat. E adorabil când îşi pune capul pe piciorul stăpânei ca un copil mic şi neajutorat care vrea să fie iubit şi alintat fără încetare. Faptul ca stăpână îi răspunde acestei rugăminţi cu multă bucurie se datorează dragostei pe care i-o poartă animalului ei de companie.

„Buddy este un Golden Retriever în vârstă de 13 ani, care are artrită şi curând îşi va pierde şi auzul. În ciuda vârstei sale înaintate, câinele a fost absolut încântat să mă vadă deşi nu a putut nici măcar să stea pe propriile picioare” – mărturiseşte cu emoţie stăpâna acestui câine.

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Lasă un răspuns

x

Check Also

Faceţi cunoştinţă cu Gringo – Motănelul mustăcios care topeşte orice inimă cu drăgălăşenia lui

Nu există nicio îndoială că pisicile ocupă primele locuri în topul preferinţelor utilizatorilor de internet ...

error: Content is protected !!