Reacţia unei tinere când a primit în loc de INEL… un CĂŢELUŞ. Imaginile au devenit VIRALE

Momentul cererii în căsătorie trebuie să fie romantic, pentru ca amintirea lui să-ti rămână tipărită în minte pentru tot restul vieții, iar tinerii au idei noi și aceasta este una dintre ele!

Loading...

În ziua de astăzi, să oferi un inel de logodnă odată cu cererea în căsătorie este de modă veche, ar spune unii bărbați, iar un tânăr a vrut să fie original. Drept urmare, şi-a cerut iubita de soţie oferind cadou un căţel adorabil în locul unui inel!

O nouă poveste cutremurătoare din lumea animalelor! Ce s-a întâmplat cu un câine, după ce a fost ABANDONAT de stăpân!

Un câine este cel mai bun prieten al omului, însă această afirmație nu este valabil și invers. O dovadă în acest sens stă povestea unui cățel care a fost părăsit de proprietar pe un aeroport din Columbia, relatează noticiasrcn.com.

Cățelul a fost lăsat pe aeroportul Bucaramanga din Columbia. Drăgălașul patruped și-a așteptat stăpânul patru săptămâni, perioadă în care oamenii sufletiști au încercat să-l hrănească. Mai mult, angajații aeroportului i-au dat nume cățelului, a cărui poveste a devenit cunoscută în zonă.

Din păcate, Nube Viajera (în trad. – „nor călător”) nu a rezistat fără stăpânul său, a început să refuze mâncarea și a murit de tristețe. Mai mulți reprezentanți ai unei asociații au încercat să ajute patrupedul, dar fără rezultat.

„Principala ipoteză este că un călător l-a abandonat. Se pare că în prima lună în care a stat pe aeroport, câinele a verificat toate camerele, căutând pe cineva, probabil pe stăpân. Așteptând și așteptând, starea lui de sănătate s-a deteriorat”, a spus un medic veterinar de la Fundația pentru protejarea animalelor din Columbia.

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Un câine a fost găsit abandonat și legat de o bancă, în parc, cu un bilet alături. Ce scria pe bilet…

Un câine a fost găsit abandonat și legat de o bancă într-un parc din capitala ...

error: Content is protected !!