Reacția unui câine lasat de stăpânul lui în câmp. Ce face animalul pentru a-l înduioșa

Un video surprinde reacția sfâșietoare a unui câine ce urmează să fie abandonat de stăpânul lui, în apropierea unui lac din California.

Loading...

Un bărbat a fost filmat în timp ce împinge și lovește cu piciorul câinele pe care vrea să-l abandoneze pe un drum din apropierea Lacului Ming, în Bakersfield, California, scrie Daily Mail.

Parcă știind ce-l așteaptă, animalul încearcă să-și înduioșeze stăpânul și nu vrea să se dezlipească de acesta. Câinele se agață cu disperare de bărbat, care însă îl îndepărtează cu forța.

Animalul nu renunță nici când stăpânul lui se urcă în mașină și urmărește disperat autovehiculul.

Stephen Sage Silver, cel care a filmat imaginile, a declarat, pentru presa locală, că individul a vrut să-l bată atunci când l-a întrebat de ce a recurs la acest gest.

O fotografie cat un milion de cuvinte! Hachiko suprins in asteptarea stapanului care nu a mai coborat niciodata in Gara Shibuya!

Toata lumea il cunoaste pe Hachiko, iar in cazul in care a ramas vreun nestiutor – ei bine, el este cainele iubit de toata planeta, pentru loaialitatea sa fata de OM!

Recent, a aparut o fotografie a faimosului Hachiko, de prin anul 1934, cainele fiind surprins in apropierea Garii Shibuya, unde-si astepta stapanul, care se intorcea acasa, de la munca, pe aceeasi ruta, de fiecare data. Numai ca, la momentul fotografierii, stapanul lui deja murise si nu a mai coborat niciodata in statia in care Hachiko il astepta. Cu toate acestea, cainele a ramas sa-l astepte pe omul lui, zi de zi, in acelasi loc, si la aceeasi ora, timp de 9 ani!

Povestea lui Hachiko a emotionat o intreaga lume. La inceput, japonezii mergeau in statia Shibuya pentru a a-l intalni cu Hachiko si pentru a-i da de mancare. Apoi, povestea a ajuns chiar si la Hollywood, unde a inspirat un film cu Richard Gere in rolul principal.

Pe 8 martie 1935, Hachiko a fost gasit mort pe o strada din Shibuya. Fotografia de mai jos, ultima cu Hachiko, il arata pe acesta inconjurat de prietenii fostului sau stapan.

Fotografia gasita acum a fost facuta de Isamu Yamamoto, care trecea si el, zilnic, prin locul in care statea Hachiko, asteptandu-si stapanul. Familia Yamamoto a gasit fotografia in timp ce curata fosta locuita a lui Isamu, dupa ce si acesta a murit. Este, cu siguranta, o fotografie UNICA si surprinde atat de bine starea lui Hachiko in asteptarea stapanului sau!

Pentru ca povestea cainelui a devenit practic o legenda, si nu numai locala, in cinstea cainelui a fost ridicata o statuie de comemorare a loialitatii acestuia, amplasata chiar langa statia Shibuya.

“Hachiko a fost o priveliste familiara celor care traiesc langa gara Shibuya. Si sper ca fotografia tatalui meu sa fie pastrata cu multa grija”, afirma fiica lui Yamamoto, Yoko Imamura.

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Povestea câinelui care a salvat patru oameni dintr-un spital, după ce a intrat în flăcări să pornească alarma de incendiu

Un câine a devenit eroul a patru oameni, după ce i-a salvat din incendiul care ...

error: Content is protected !!