Reacție UIMITOARE. Ce face un câine atunci când un tată își „PEDEPSEȘTE” copilul

Conform unui studiu, hormonul fericirii este responsabil pentru legătura care se formează între om și câinele sau, iar un tată a testat în fața camerei de filmat reacția animalului său de companie când copilul este în pericol. Patrupedul a dovedit că este loial copilului și că nu ar permite nimănui să-i facă rău, nici măcar propriului său tată.

Loading...

În filmulețul de mai jos postat pe canalul de Youtube se poate vedea cum animalul îl prinde de braț pe „agresorul” care simulează lovituri asupra bebelușului, și chiar se așază deasupra puiului de om pentru a-l proteja, potrivit Daily Mail.

Filmulețul a devenit viral pe rețelele de socializare, iar internauții au lăudat atitudinea câinelui.

Este PERICULOS? Îi permiți animalului tău de companie să te lingă pe față? Uite ce se întamplă

Proprietarii câinilor plini de afecțiune se expun unui risc major, pot dezvolta boli grave, chiar letale.

Atunci când câinele este în plină vervă și dorește să își arate dragostea sau să te consoleze lingându-te ca pe pui al său, să știi că viața ta se poate afla în pericol.

Un expert a desființat mitul conform căruia gura unui câine este mai curată decât cea a unui om, potrivit The New York Post.

Expertul în câini Marty Becker a spus: ”Trebuie doar să privești și să miroși, ca să înțelegi că așa ceva nu e adevărat.”

”Ei cotrobăie în tomberon. Pe noi ne ling pe față, când se întâlnesc între ei, se ling în dos.”

Animalele prietenoase, care adoră să lingă fața stăpânului pot purta o lungă listă de bacterii, cu potențial dăunător omului.

John Oxford, profesor în virusologie și bacteriologie la Universitatea Queen Mary din Londra, a explicat cum simpaticele animăluțe devin purtătoare de bacterii.

El a spus: ”Nu e de vină doar saliva. Câinii își petrec jumătate din viață cu nasul în diverse colțuri dubioase și iau contact cu o mulțime de bacterii, virusuri și germeni.”

Bacteriile rezistente pot cauza o sumedenie de boli foarte periculoase pentru om, unele chiar mortale.

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Povestea câinelui care a salvat patru oameni dintr-un spital, după ce a intrat în flăcări să pornească alarma de incendiu

Un câine a devenit eroul a patru oameni, după ce i-a salvat din incendiul care ...

error: Content is protected !!