Recompensă de 2000€ pentru Posh, un câine furat în Corvinești, Bistriţa: ‘Poate fi ascuns oriunde’

O tânără, medic veterinar, oferă o recompensă de 2000 de euro celui care îl va găsi și înapoia pe Posh, un câine pierdut sau furat în zona localității Corvinești din județul Bistrița-Năsăud.

Loading...

Câinele, un mascul tânăr din rasa thai ridgeback, a dispărut ieri în zona localității Corvinești.

Proprietara lui Posh a postat un anunț pe Facebook prin care oferă o recompensă de 2000 de euro persoanei care îi va găsi câinele sau hoților care îl vor înapoia.

‘El este Posh, un mascul tânăr de thai ridgeback dispărut in zona Bistrita Năsăud, zona Corvinesti-Lechința, dar poate fi ascuns oriunde de cei care l-au luat.  Va rog din suflet dați share cât mai mulți, așa poate ajunge informația unde trebuie si Posh se intoarce acasă.

Este un membru al familiei si ne dorim sa rămână așa. Fiind un thai nu e ușor de gestionat de altcineva înafara de familia sa si nu se va obișnui cu un nou stăpân.  Pentru orice informatie 0753073670 sau la Andreea Tetean. Recompensă 2000 euro pentru cine il aduce acasă!’, se arată în postarea de pe Facebook.

 

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Povestea câinelui care a salvat patru oameni dintr-un spital, după ce a intrat în flăcări să pornească alarma de incendiu

Un câine a devenit eroul a patru oameni, după ce i-a salvat din incendiul care ...

error: Content is protected !!