Relaţia pe care acest băieţel o are cu câinele său întotdeauna mă va face să zâmbesc!

Ce poate fi mai frumos decât prietenia dintre un copil de câţiva anişori şi un căţel ascultător, care se plimbă împreună pe un drum, pe care cu siguranţă l-au mai parcurs şi altă dată? Dar când în drumul lor, copilul găseşte un mijloc de distracţie inedit, e cu atât mai fermecător. Ce îl atrage pe micuţ? O baltă din mijlocul drumului, numai bună pentru traversat.

Şi când vede cu adevărat că se poate bucura de stropii de noroi care sar din baltă, încearcă să îl convingă şi pe prietenul lui patruped.

Câinele nu se lasă prins în cursa copilului, însă acest lucru nu îl împiedică pe băiat să îl abandoneze, pentru a continua singur distracţia.

Aşează cu grijă lesa jos şi îi aruncă câteva priviri vigilente, parcă spunându-i: “Stai aici, să nu pleci nicăieri! Unde mai găsesc eu o baltă ca aceasta să mă joc cât vreau în ea?”

Pentru un adult traversarea repetată a bălţii ar părea un lucru copilăresc, tocmai pentru că o astfel de joacă este cu siguranţă atributul unui copil.

Noi cei mari uităm adesea că există o lume minunată, de care ar trebui să ne bucurăm în orice clipă şi că am putea reacţiona mai des ca nişte copii.

Mă întreb cum ar fi dacă toţi copiii din ziua de azi ar putea lăsa jocurile lor de război de pe calculatoare sau tablete şi ar apela la acest tip de distracţie?

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

De ce miauna pisica ta in special noaptea

Cine nu își dorește să aibă un animăluț în casă? Ei bine, odată cu cumpărarea ...