S-a apropiat şi a văzut un câine legat de şinele de tren. Apoi şi-a dat seama că fusese lăsat acolo dinadins

Din păcate, există în această lume mult rău care otrăveşte mintea unor oameni şi îi determină să comită fapte inexplicabile.

Loading...

Jared Twedell a fost martorul uneia dintre aceste fapte reprobabile săvârşite asupra unui animal nevinovat şi lipsit de apărare.

Bărbatul se deplasa spre centrul local de reciclare când a văzut ceva ciudat care i-a atras imediat atenţia.

„Există o cale ferată care trece pe lângă poarta centrului de reciclare, iar la un moment dat am văzut ceva mişcându-se”, a declarat Twedell pentru The Dodo. „Iniţial am crezut că era o căprioară întinsă între şine.”

Twedell a decis să fluiere spre animal în speranţa că îl va speria şi astfel se va depărta de calea ferată.

Dar acest lucru nu a avut succes. Twedell a putut vedea că animalul a ciulit urechile şi atunci şi-a dat seama că nu era o căprioară, ci un câine.

De asemenea, el a observat că patrupedul era legat de şină şi nu putea pleca de acolo de unul singur.

„- M-am panicat”, a spus Twedell. „Câinele a încercat să vină spre maşină, însă frânghia cu care era legat l-a tras înapoi.”

Twedell ştia că trenul trece de trei ori pe zi pe acolo, dar nu avea nicio idee când va veni următorul şi cât timp i-ar trebui ca să salveze câinele. În schimb era ferm convins de un singur lucru, că trebuie să încerce.

Twedell s-a dat jos din maşină şi s-a grăbit să ajungă lângă patruped şi să vadă cum l-ar putea ajuta.

„Era în mod evident foarte speriat”, a mărturisit Twedell. „Am fost îngrijorat că nu îmi va permite să mă apropii de el. Am bătut cu palma de picior şi i-am zis: ‘Hei micuţule prieten!’ A început să dea din coadă. Atunci am ştiut că mă va accepta în preajma lui.”

Twedell şi-a dat seama că bietul câine era epuizat de la căldură şi că a fost lăsat intenţionat acolo.

Acest gând l-a mâhnit profund pe Twedell. „Frânghia a fost legată cu un nod în formă de opt, ca atunci când legi o barcă la doc”, a spus Twedell. „Cineva a făcut acest lucru 100% intenţionat. Am simţit că mi se face rău.”

Twedell a reuşit să elibereze câinele şi să-l ducă în siguranţă departe de şine. După aceea, a decis ca patrupedul să devină cel mai nou membru al familiei sale.

A luat câinele în maşină şi l-a dus la el acasă. Odată ajunşi, familia lui Twedell l-a primit cu braţele deschise şi cu toţii au decis să-i pună numele Samson.

Încă din primele clipe petrecute în căminul noii sale familii, Samson a înţeles că va avea parte de multă dragoste şi apreciere. El a fost primit cu o baie reconfortantă şi a făcut cunoştinţă cu celelalte animale de companie ale familiei: doi câini salvaţi de pe stradă, câteva pisici şi un iepure uriaş belgian. Şi toţi se înţeleg de minune.

„Câinii s-au împrietenit rapid”, a spus Twedell. „Tot ce au făcut de când l-am adus pe Samson acasă a fost să se joace necontenit.”

Samson este deja destul de mare, iar stăpânii săi se aşteaptă să mai crească, deoarece se pare că ar avea aproximativ 6 luni.

Twedell spune că nu crede că Samson ar fi supravieţuit în acea căldură în starea în care era. „Este un câine foarte bun”, a mai adăugat Twedell. Cu siguranţă acest micuţ a avut un înger păzitor!

Distribuiţi această poveste cu toţi iubitorii de animale pentru a-i mulţumi lui Jared pentru inima lui mare şi pentru implicarea de care a dat dovadă! Dacă toţi am proceda la fel, lumea ar fi un loc mai bun.

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Povestea câinelui care a salvat patru oameni dintr-un spital, după ce a intrat în flăcări să pornească alarma de incendiu

Un câine a devenit eroul a patru oameni, după ce i-a salvat din incendiul care ...

error: Content is protected !!