S-a încăpățânat și le-a demonstrat tuturor că nimic nu este imposibil! Povestea ei este o adevărată lecţie de viaţă!

30S-a încăpățânat și le-a demonstrat tuturor că nimic nu este imposibil!

Loading...

Viaţa este uneori prea dură şi nemiloasă, atât cu noi, cât și cu animalele, dar niciodată nu trebuie să te declari învins. Dacă ar putea vorbi probabil că la fel ar spune și cățelușa din videoclipul postat mai jos, care deşi nimeni nu-i dădea nicio șansă la viață, a reuşit să înfrângă orice obstacol. Povestea ei este o adevărată lecţie de viaţă!

Când avea doar câteva luni, cățelușa Dory a fost găsită într-o stare critică într-o cutie şi dusă la un adăpost pentru animale, nu avea laba unui picior şi suferea de un sindrom îngrozitor care îi reducea semnificativ şansele la viaţă. La adăpost medicii veterinari au deci să o eutanasieze, însă din fericire câţiva iubitori de animale i-au găsit o mamă adoptivă.

Pentru că durerile erau foarte mari, Dory evita să-şi mişte picioarele din spate, dar ca o adevărată luptătoare, această drăgălașă vietate a rezistat operației de la nivelul coloanei vertebrale, iar în scurt timp rezultatele au început să se vadă.

Chiar dacă nu este un cățel normal, Dory este plină de energie şi bucuria cu care trăieşte fiecare clipă sunt molipsitoare, potrivit The Dodo.

Așadar, nu trebuie să te declari învins niciodată.

Să căutăm un nume pentru câinele care va face parte din PRIMA UNITATE canină de avalanşă

“Îmi trebuie un nume pe care să fiu strigat, atunci când lucrez, pe munte şi acasă”. Aşa sună anunţul făcut de salvamontiştii pentru câinele din rasa Border Collie care va face parte din prima unitate canină de avalanşă din Prahova. Imediat după acest anunț, internauţii au reacționat imediat sugerând nume precum Scânteie, Carp, Hope , Omu sau Legend. În ţară există doar 13 câini care caută victime după avalanşe.

Printr-o postare făcută publică pe o rețea de socializare de către persoanele autorizate, iubitorii de animale sunt rugați să-l ajute pe coordonatorul câinelui să-i găsească un nume.

“Sunt viitorul câine de avalanşă de la Salvamont Prahova. Încă nu am un nume… Îl ajutaţi pe Sergiu Frusinoiu, viitorul meu conductor, să îmi găsească un nume? Numele meu de canisă este Legend New Gold Box, dar îmi trebuie un nume pe care să fiu strigat, atunci când lucrez, pe munte şi acasă. Promit să fiu un câine destoinic, pe care să-l iubească toţi colegii salvatori montani din Bucegi!”, scrie în postare.

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Un câine a fost găsit abandonat și legat de o bancă, în parc, cu un bilet alături. Ce scria pe bilet…

Un câine a fost găsit abandonat și legat de o bancă într-un parc din capitala ...

error: Content is protected !!