Sacrificiul unei CAȚELUȘE pentru PUII ei. A fost dispusă să-și piardă viața

Cu siguranță esti prea ocupat cu milioanele de lucruri pe care le faci zilnic și cu celelalte sute care asteaptă să fie rezolvate, dar te sfătuim să-ți rupi o clipă din timpul tau atât de prețios și să privești clipul de mai jos, ce înfățișează o cățelușa care sapă disperat în terenul inundat de apă pentru a-și salva puii de la înec.

Loading...

Lu, cățelușa unui localnic, a fost surprinsă de stăpânul ei, Bao Liei, în timp ce încerca disperată să-și salveze puii aflați sub o terasă de beton. Cu ajutorul stăpânului, cățelușa a reușit să-i salveze toți puii.

“Ploaia torențială a făcut ca apa să inunde culcușul. Lu s-a întors și a încercat să-și salveze puii. Toți patru au supraviețuit și s-au recuperat datorită ei”, a spus propietarul.

Videoclipul a fost postat în mediul virtual, iar mii de oameni au fost impresionați de gestul făcut de  Lu.

O căţeluşă a adus pe lume un pui care avea blana de o culoare neobișnuită

Caz impresionant, unde stăpâna unei căţeluşe din rasa Golden Retriever a avut parte de o surpriză de proporții. Şi asta pentru că drăgălașa ei cățelușă a adus pe lume un căţeluş care avea culoarea neobișnuită.

Faptul ca scoțienii obișnuiesc să compare un lucru ciudat cu un câine verde poate trezi semne de întrebare pentru orice om, dar realitatea demonstrează că asemenea creaturi, deși rare, nu sunt tocmai de domeniul fantasticului. Dovada în acest sens este un cățeluș de un verde fosforescent, nascut, recent, în Scoția.

Louise Sutherland, o femeie din Scoţia, a decis să-i pună numele celui mai mic căţeluş „Forest (n.r.: Pădure)”, pentru că s-a născut verde, potrivit celor de la Mirror.

În vârstă de trei ani, Rio, o căţeluşă din rasa Golden Retriever, a adus pe lume nouă pui săptămâna trecută, iar când unul are blana verde, Louise Sutherland, stăpâna animalului de companie, a rămas fără cuvinte.

„Primul căţeluş a rămas blocat, iar eu şi fiica mea, Claire, am reuşit să-l eliberăm şi să-l tragem afară în siguranţă. (…). Când căţeluşii au început să vină, noi am observat că unul dintre ei avea blana verde. Nu ne venea să credem asta. Când am verificat mai târziu, am aflat că e foarte neobişnuit şi că are legătură cu placenta. Deja culoarea a dispărut puţin şi va dispărea complet curând, mi s-a spus. L-am numit Forest.”, a povestit femeia pentru jurnaliştii de la Mirror.

Substanța care a produs fenomenul ar putea fi biliverdina, un pigment numit biliverdin care se găseşte în placenta câinilor. Conținutul poate păta blana căţelului atunci când se amestecă cu lichidul amniotic al mamei – lichidul care protejează şi hrăneşte puiul. Biliverdina nu este niciodata „absorbita de animal”, prin urmare „nu a fost vorba de o mutatie genetica, ci de o intoxicatie in perioada de gestatie”, ceea ce explica si faptul ca puii erau foarte slabiti la nastere.

Un caz similar s-a inregistrat si la sfarsitului anului 2010, in Brazilia, intr-o localitate din apropiere de Sao Paulo, in care s-a nascut un pui verde din rasa labrador. Conform expertizei medicale, expunerea la biliverdina in timpul gestatiei a fost cauza culorii deosebite a micutului.

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Lasă un răspuns

x

Check Also

Faceţi cunoştinţă cu Gringo – Motănelul mustăcios care topeşte orice inimă cu drăgălăşenia lui

Nu există nicio îndoială că pisicile ocupă primele locuri în topul preferinţelor utilizatorilor de internet ...

error: Content is protected !!