Salvare unui biet câine, căzut într-o prăpastie: „Nimeni nu ştie cât a stat acolo, până a fost auzit lătrând”

Un câine prăbuşit într-o prăpastie de patru metri, aflată în zona minei Ghelari, un loc izolat în prezent, a fost salvat de la moarte de pompieri.

Loading...

Pompierii au salvat, vineri, de la moarte un câine căzut într-o surpare cu o adâncime de peste peste metri. „Patrupedul a fost înghiţit de pământul din incinta fostei exploatări miniere din Ghelari.  Nimeni nu stie cât a stat în prăpastie până l-a auzit lătrând un trecător, care a anunţat prin 112.

Un echipaj de pompieri al Detaşamentului Hunedoara a ajuns în scurt timp la locul indicat şi a demarat operaţiunile de salvare. Pompierii au utilizat echipamentele de salvare din medii ostile, de la scara până la hamuri de extracţie”, informat Anemona Doda, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara. Câinele a fost adus teafăr la suprafaţă şi a primit hrană şi apă de la pompierii hunedoreni.

Câine abandonat de stăpân pe o stradă din Motru. A fugit un kilometru după maşină 

Un câine care a fost abandonat de stăpânul său pe o stradă din municipiul Motru a fugit după maşină un kilometru.

Andrei Anton a observat momentul în care câinele a fost abandonat din maşină. Acesta a făcut câteva fotografii şi  a postat întâmplarea pe pagina sa de Facebook.  „Câine pitbull abandonat din maşină pe drumul spre Penny. A alergat un kilometru după maşină. Nu am reţinut numărul“, a scris Andrei Anton pe contul personal de Facebook.

 

 

 

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Povestea câinelui care a salvat patru oameni dintr-un spital, după ce a intrat în flăcări să pornească alarma de incendiu

Un câine a devenit eroul a patru oameni, după ce i-a salvat din incendiul care ...

error: Content is protected !!