Salvatorii văd o căţeluşă rătăcind pe strazi, căutându-şi cu disperare puii – Apoi îşi dau seama că trebuie să intervină de urgenţă

Ce aţi face dacă aţi întâlnit pe stradă un câine care are nevoie disperată de ajutor?

Loading...

Părând că ştie exact ce trebuia făcut în situaţia respectivă, un agent de pază din New Orleans a apelat la un centru pentru salvarea animalelor după ce a văzut o femelă PitBull care nu arată deloc bine şi care rătăcea prin cartier căutându-şi cu disperare puii.

Aceasta este un caz prezentat într-unul dintre episoadele seriei „Pit Bulls and Paroles” de pe canalul Animal Planet, în care descoperim povestea tristă, dar cu final neaşteptat, a unei femele PitBull şi a puilor ei.

Rătacea pe străzi.
Tia Torres, gazda emisiunii, a oferit detalii despre acest caz:

„Am primit un apel telefonic de la un agent de pază local despre o căţea epuizată care tot rătăcea printr-o parcare. Un câine liber pe străzile din New Orleans poate fi o problemă reală şi era clar că aceasta tocmai adusese pui pe lume şi îi alăpta.”

Torres este, de asemenea, fondatoarea „Villalobos Rescue Center”, un adăpost din New Orleans care se ocupă de salvarea şi reabilitarea câinilor abuzaţi şi abandonaţi, în special cei din rasa PitBull.

Aşa cum era de aşteptat, paznicul a oferit coordonatele corecte. Personalul adăpostului a răspuns imediat apelului şi a trimis o echipă să investigheze problema.

Ajungând la faţa locului, salvatorii au reperat femela PitBull, observând starea deplorabilă în care se afla.

Era surprinzător de prietenoasă, în ciuda faptului că avea dureri şi a venit la salvatori când au chemat-o. După ce i-au pus o lesă, ea i-a condus la o casă aflată la doar câţiva metri distanţă.

Povestea sfâşietoare a căţeluşei.
După ce au interogat un bărbat pe care l-au găsit în casă, au aflat de la el că proprietarul câinelui era în prezent în închisoare, iar bărbatul din casă se presupunea că avea grijă de câine, precum şi de puii abia veniţi pe lume.

Salvatorii au pus la îndoială cel puţin o parte din povestea lui şi erau îngrijoraţi în privinţa puilor.

Ei au descris situaţia reală:

„Tipul spune că s-a ocupat de căţea, dar este destul de clar că nu a făcut-o. Nu ţii un câine în casă care să arate aşa. Când o vezi, te gândeşti imediat că a stat pe străzi timp de câteva luni.”

Văzând condiţiile în care locuia câinele, salvatorii au încercat să o ia împreună cu puii ei. Cu toate acestea, omul a refuzat să îi predea.

Momentul salvării!
Nefiind descurajaţi, salvatorii au contactat un avocat care să-i ajute în această problemă. În cele din urmă, au reuşit să obţină permisiunea legală de a recupera toţi căţeluşii din casă

Unul dintre salvatori a povestit despre salvarea căţeluşilor:

„Primii doi păreau în regulă. Ceilalţi doi căţeluşi, însă, se vedea că au ceva probleme. Nu cred că tipii ăştia aveau grijă de pui. Dar este o uşurare că toţi au fost salvaţi.”

Din cauza stării de sănătate precare a celor doi pui, aceştia trebuiau duşi la mama lor la centru pentru a fi îngrijiţi, înainte de a fi prea târziu.

Din fericire, au făcut-o exact la timp. Puii s-au recuperat rapid, iar căţeluşa a fost nespus de recunoscătoare pentru că în cele din urmă şi-a regăsit puii.

Acesta a fost finalul perfect pentru o poveste ce începuse extrem de trist.

Vizionaţi videoclipul de mai jos:

Acum aşteaptă cu nerăbdare să fie adoptată împreună cu cei patru căţeluşi de o familie cu suflet mare, care fără îndoială le va oferi tuturor un cămin şi dragostea de care au atâta nevoie. Totul e bine când se termină cu bine!

Distribuiţi acest articol cu prietenii și familia pe Facebook.

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Povestea câinelui care a salvat patru oameni dintr-un spital, după ce a intrat în flăcări să pornească alarma de incendiu

Un câine a devenit eroul a patru oameni, după ce i-a salvat din incendiul care ...

error: Content is protected !!