Scafandrul nu înţelegea ce doreşte foca de la el – până când acesta întinde mâna către ea

Trebuia să fie o zi obişnuită pentru scafandrul Gary Grayson în adâncurile apelor din largul insulelor Scilly din Marea Britanie.

Loading...

De-a lungul anilor, în timpul scufundărilor sale, Grayson a întâlnit o varietate de pericole sub apă, mai ales sub forma rechinilor şi crocodililor. Deci, vă puteţi imagina reacţia lui când a avut o întâlnire mai puţin obişnuită cu o creatură marină deosebit de drăgălaşă.

Iată povestea scafandrului Gary Grayson şi a întâlnirii sale cu o focă adorabilă, care nu căuta nimic altceva decât puţină atenţie din partea unui om.

Gary Grayson, originar din Salford, Regatul Unit, trăieşte o viaţă plină de activităţi aventuroase, printre care salturi cu paraşuta, motociclism şi scufundările mai sus menţionate. Pe parcursul acestei experienţe nemaivăzute, Grayson l-a avut alături pe un bun prieten care a reuşit să filmeze întreaga întâlnire.

În timp ce Grayson şi prietenul lui făceau scufundări în largul insulelor Scilly, au fost abordaţi de o familie de foci. Nici Grayson, nici prietenul său nu îşi închipuia ce avea să se întâmple în continuare. Focile sunt animale imprevizibile şi pot deveni destul de agresive faţă de scafandri. Un pui de focă s-a depărtat de grupul din care făcea parte şi s-a apropiat de Grayson. În timp ce îl urmărea înotând spre el, scafandrul îşi ţinea respiraţia, fără să ştie care sunt intenţiile animalului marin.

La început, foca şi-a frecat nasul de masca lui Grayson. Pe măsură ce Grayson şi-a întins mâna pentru a atinge focă, aceasta a făcut ceva neaşteptat. Animalul marin şi-a îndreptat una dintre înotătoare către scafandru, parcă dorind să dea noroc cu acesta. Excesul de zel al focii l-a încurajat pe Grayson. La un moment dat, în timpul întâlnirii, foca chiar muşcă uşor mănuşile lui Grayson.

Tânăra focă părea să se bucure la maxim de moment până când când Grayson şi-a întins mâna pentru a o mângâia sub bărbie. În imagini pare chiar că afişează un zâmbet pe chip, pe măsură ce Grayson o răsfaţă şi o mângâie sub botul mustăcios.

Cu toate acestea, momentul culminant al întâlnirii a venit atunci când foca s-a pus pe spate şi l-a lăsat pe Grayson să-i mângâie burta. De fapt, când Grayson întrerupea această acţiune, foca îl atenţiona pentru a-l face pe bărbat să continue să-i ofere atenţia cuvenită. Acest lucru a transformat această întâlnire specială într-una dintre cele mai memorabile experienţe din viaţa scafandrului care mai înotase până atunci alături de delfini, crocodili şi rechini.

Această întâlnire faţă-în-faţă a lăsat o impresie destul de puternică asupra lui Grayson. Din fericire, partenerul său de scufundări a avut camera video pornită şi a înregistrat întreaga interacţiune. Grayson a încărcat videoclipul pe contul său Youtube după ce s-a întors în camera de hotel în acea zi, trimiţând link-ul prietenilor şi familiei sale.

Curând, însă, videoclipul avea să facă înconjurul lumii. Începând cu anul 2014, când filmarea a fost publicată iniţial, aceasta a adunat peste 15 milioane de vizualizări şi 11.000 de aprecieri pe YouTube. Cel mai impresionat de videoclip s-a dovedit a fi însuşi Grayson, care aşa cum susţine, îl revede aproape în fiecare zi.

Iată videoclipul viral al întâlnirii lui Grayson cu foca prietenoasă:

Distribuiţi acest articol cu prietenii şi familia pe Facebook.

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Povestea câinelui care a salvat patru oameni dintr-un spital, după ce a intrat în flăcări să pornească alarma de incendiu

Un câine a devenit eroul a patru oameni, după ce i-a salvat din incendiul care ...

error: Content is protected !!