Se rătăcise singur în munți, poteca pe care venise era blocată, credea că nu mai are nicio șansă, renunțase! Dar atunci a văzut o pisică așezată chiar lângă el. Ce s-a întâmplat în continuare nici lui nu-i vine să creadă

Pisicile sunt de obicei animale singuratice care preferă să nu aibă companie decât să socializeze cu oamenii. De fapt, oamenilor le poate fi uneori greu să câștige afecțiunea pisicilor. Aceste creaturi sunt misterioase și se împrietenesc greu.

Loading...

Așa că vine ca o surpriză faptul că un om a fost în mod incredibil salvat de către o pisică ,,eroică”, în timp ce colinda prin munții Elveției, și se rătăcise de unul singur.

Pățania a fost povestită pe rețeaua socială Reddit chiar de către personajul în cauză. În urmă cu ceva vreme turistul urca Alpii Elvețieni, îndepărtându-se nu prea mult de un sat numit Gimmewald, brusc și-a dat seama că se pierduse în pădure.

A te rătăci iarna în munți nu e o glumă, oricine ar putea foarte ușor să moară din cauza hipotermiei. În momentul în care a decis să se întoarcă, a aflat că drumul spre sat se închisese din cauza căderii de zăpadă, și nu exista nicio altă cale de a ajunge înapoi.

Începând să intre în panică, s-a așezat un pic pentru a se odihni și pentru a se gândi ce va face. Apoi, el povestește: ,,Brusc am văzut această pisică frumoasă…”.

Pisica l-a observat pe om, a mers până la el, și apoi pur și simplu s-a așezat alături. Părea foarte prietenoasă cu străinii. Poate era obișnuită cu turiștii care se pierdeau pe acolo mereu.

Dar iată că după o clipă de liniște, pisica s-a ridicat și a mers până la o potecă din apropiere, apoi a mers și i-a arătat omului drumul, ,,privind deseori înapoi, de parcă m-ar fi invitat să o urmez”, ne asigură turistul.

Odată turistul adus într-o zonă cu case, pisica a plecat liniștită. La final, bărbatul a descoperit că pisica aparținea hotelului unde era cazat, și că, în mod straniu, era foarte atașată de turiști, mai ales de cei rătăciți.

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Câinele abandonat pe un drum din Grecia urmăreşte maşina unei femei şi „cere” să fie salvat. Ce soarta va avea bietul catel…

În urmă cu câteva săptămâni, Valia Orfanidou conducea pe un drum rural din Grecia, când, ...

error: Content is protected !!