Se stie ca un caine iti e mai loial ca un om. Priveste cum reacţionează un câine când îşi revede stăpânul după trei ani de absenţă

Câinii, aceşti prieteni adevăraţi ai omului, nu pot rezista prea mult despărţiţi de stăpânii lor. Şi ce poate fi mai reprezentativ în acest sens decât momentul revederii după o despărţire de lungă durată? Reacţia de bucurie a patrupezilor este imensă, iar acest lucru se poate vedea şi în aceste imagini.

Loading...

Dacă nu ştiaţi cum reacţionează un câine în momentul în care îşi revede stăpânul plecat de ceva vreme de lângă el, veţi înţelege mult mai bine vizionând aceste imagini explicite. Patrupedul însoţit de stăpâna sa aşteaptă în holul aeroportului ca soţul ei să se întoarcă dintr-o lungă călătorie.

Trecuseră deja 3 ani de când căţelul nu-şi mai văzuse stăpânul.

La început, atât bărbatul cât şi câinele stau nemişcaţi privindu-se reciproc pentru ca în clipa următoare patrupedul să sară în braţele bărbatului bucurându-se nespus.

Parcă ar vrea să-i „spună” cât de mult i-a dus dorul şi cât de mult l-a aşteptat să se întoarcă iarăşi acasă: „Să nu mai pleci niciodată de lângă mine, mi-ai lipsit atât de mult!” – i-ar spune aproape plângând câinele.

Ceea ce a urmat ar emoţiona pe oricine deoarece este cea mai bună dovadă a faptului că şi câinii pot fi capabili de sentimente, iar reacţiile lor spun totul. Aceştia ne învaţă de multe ori ce înseamnă să fii credincios şi iubitor în mod necondiţionat. Când ai alături un câine atât de iubitor ca cel din aceste imagini, orice zi ţi se va părea mult mai simpla

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Un câine a fost găsit abandonat și legat de o bancă, în parc, cu un bilet alături. Ce scria pe bilet…

Un câine a fost găsit abandonat și legat de o bancă într-un parc din capitala ...

error: Content is protected !!