Şi-a întrebat patrupezii cine a furat prăjiturile din bucătărie. Răspunsul lor? Atât de amuzant!

Doi căţeluşi simpatici, Harley şi Loa, au dat de belea atunci când au fost chemaţi la judecată de stăpâna lor care avea să le reproşeze un incident – furtul prăjiturilor din bucătărie.

Loading...

Deşi avea bănuieli că numai unul dintre ei săvârşise „fapta”, femeia nu putea să excludă nicio posibilitate şi a decis că este cazul să discute puţin cu ambii patrupezii. De cum au fost chemaţi, cei doi au răspuns prezent apelului şi s-au aliniat frumos pentru a trata situaţia. Pentru a încerca să fie blândă, stăpâna lor a decis să apeleze la o soluţia de compromis şi i-a promis fiecărui câine că dacă îl va denunţa pe micuţul „infractor” va scăpa nepedepsit.

Oricât de greu ar fi să îţi pîrăşti sora sau fratele se pare că cei doi căţeluşi nu prea aveau nicio scăpare şi trebuiau să ia urgent o decizie. Discursul stăpânei lor este unul foarte filozofic, făcând referire la sentimentul de vinovăţie şi la acceptarea culpei sau la durerea denunţării făptaşului.

Se pare însă că acest discurs chiar a ajuns la urechile căţeluşilor pentru că în momentul în care marea întrebarea a fost adresată „Cine a furat prăjiturile de pe blatul din bucătărie?” – răspunsul a venit instantaneu. Fără a avea nicio mustrare de conştiinţă, Harley pune lăbuţa pe sora sa şi astfel o demască.

Cu o faţă extrem de tristă şi vinovată, Loa nu mai are nicio scăpare şi nicio şansă să se mai apere cumva. Încercând totuşi să salveze situaţia, stăpâna încearcă să nege faptul că Harley îşi pîrăşte sora atât de uşor şi repetă întrebarea de trei ori, sperând că măcar ultima oară acesta va avea regrete şi o va proteja, tăinuindu-i fapta.

Acest lucru însă nu se întâmplă, ci din contră, patrupedul îşi atinge sora de mai multe ori pentru a indica faptul că el nu are nicio vină. Chiar dacă Harley a decis să îşi salveze pielea, vedem clar ca stăpâna se amuză pe baza reacţiilor celor doi căţeluşi drăgălaşi. Când ai parte de asemenea reacţii nu ai cum să te superi pe aceste animăluţe!

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Lasă un răspuns

x

Check Also

Faceţi cunoştinţă cu Gringo – Motănelul mustăcios care topeşte orice inimă cu drăgălăşenia lui

Nu există nicio îndoială că pisicile ocupă primele locuri în topul preferinţelor utilizatorilor de internet ...

error: Content is protected !!