Şi-au lăsat fetiţa cu patrupedul familiei şi au pornit filmarea. Când au văzut imaginile, nu şi-au putut reţine uimirea

Un copil care creşte în preajma unui animal de companie, va avea alături cel mai bun şi devotat prieten. Între acest beagle şi copilul familiei există o relaţie cu totul specială, iar imaginile vorbesc de la sine. Amândoi petrec mult timp împreună, se joacă împreună şi uneori chiar se relaxează împreună pe canapea.

Loading...

Câinele Charlie a învăţat că trebuie să fie tare grijuliu cu Laura, fetiţa de doar câteva luni, iar micuţa îl acceptă în jurul ei fără nicio reţinere. Este pur şi simplu uimitor cât de natural şi simplu interacţionează amândoi şi cât de mult se iubesc!

Camera fetiţei este plină de jucării iar căţelul caută să fie un partener de joacă irezistibil. Pentru că micuţa abia face primii paşi, Charlie îi aduce mai aproape jucăriile pe care uneori fetiţa le scapă din mână.

Dintre toate jucăriile Laurei, cele mai îndrăgite sunt baloanele colorate care zboară de la unul la altul, într-o atmosferă veselă, plină de amuzament. Fetiţa nu uita să-l răsplătească pe căţeluş cu o mică porţie din mâncarea ei atunci când ea stă la masă. Câtă drăgălăşenie!

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Lasă un răspuns

x

Check Also

Faceţi cunoştinţă cu Gringo – Motănelul mustăcios care topeşte orice inimă cu drăgălăşenia lui

Nu există nicio îndoială că pisicile ocupă primele locuri în topul preferinţelor utilizatorilor de internet ...

error: Content is protected !!