ȘOCANT! IMAGINILE care au devenit VIRALE pe rețelele de socializare. Un tânăr și-a ÎNGROPAT de viu cel mai bun prieten

Anchetatorii l-au identificat şi l-au arestat, deşi tânărul susţine că este nevinovat. Mai mult, acesta s-a ales şi cu o amendă de 30.000 de euro, iar dacă procurorii îl vr găsi vinovat, tânărul riscă să stea după gratii doi ani. Câinele a fost găsit pe un teren din Carrieres-sur-Seine, de lângă Paris, de un alt tânăr, Pedro Dinis, care îşi plimba câinele în acea zonă, informează Le Parisien. Câinele din rasa Mastiff abia mai respira şi era acoperit, aproape în totalitate, de pământ şi pietre.

Loading...

Pedro a postat câteva fotografii cu patrupedul găsit pe pagina personală de Facebook şi a povestit îngrozit cum patrupedul descoperit avea legat de gât un sac de pietre ce era îngropat în pământ.

“Se vedea doar capul câinelui. Am postat imaginile pe internet pentru a atrage atenţia în legătură cu cruzimea împotriva animalelor”, a scris Pedro pe pagina personală de socializare. Imaginile au îngrozit internauții și au devenit virale pe reţelele de socializare, acestea fiind distribuite de mii de oameni.

Mastiff-ul este un câine puternic și impozant, a fost folosit drept câine de vânatoare și de protectie. El este, în mod evident, un câine masculin, entuziasmat să-și patruleze domeniul și să-și păzeasca familia, Mastiff-ului îi place la nebunie să trăiască în aer liber, dar are nevoie de companie.

Uite care sunt semnele că animalul tău de companie ESTE DEPRIMAT

La fel ca si oamenii, prietenii canini pot fi afectați de anumite stări emoționale. Te-ai gâdit vreodată că și animalul tău de companie poate fi deprimat și că poate interveni izolarea? Uite care sunt semnele!

Dacă în viața voastră a intervenit o schimbare sau anumite afecţiuni de care suferă îl poate duce pe animăluţul tău de companie într-o stare de depresie.

Indiferent că este câine sau de pisica, trebuie să știi că sunt extrem de ataşate de stăpâni şi este normal că, din când în când, să treacă şi prin stări mai neplăcute.

Trebuie să ști că sunt patru semne: au insomnii, sunt apatici, inactivi şi îşi schimbă obiceiurile de somn.

Dacă prietenul tău necuvântător are un somn agitat sau are insomnii, ei bine, în ambele cazuri este clar că s-a instalat depresia.

 

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Un câine a fost găsit abandonat și legat de o bancă, în parc, cu un bilet alături. Ce scria pe bilet…

Un câine a fost găsit abandonat și legat de o bancă într-un parc din capitala ...

error: Content is protected !!