Spălați și umiliți: 8 motani, care au făcut baie fără să-și dea acordul

Ai încercat vreodată să speli o pisică? Dacă da, atunci știi că rezultatul acestei acțiuni este total imprevizibil. Duci în baie un pisoiaș pufos și drăgălaș și scoți de acolo o creatură stranie și chiar groaznică. O să vezi din privirile lor cât de umilite se simt.

Loading...

În curând șlapii stăpânului vor fi uzi

Până la: Ce vrei să-mi faci?/După: Ce mi-ai făcut?

 

 

Eu sunt un motan serios, eu nu mă tem de apă!

Răzbunarea mea o să fie insuportabilă și de durată

Ajutor! Mă spală!

Mai bine nu făceai asta!

Cred că am un tic nervos…

În aceste priviri se citesc atât de multe emoții pătrunzătoare, dar absolut diferite

Așadar, te-ai convins încă o dată în plus că pisicile nu iubesc deloc apa. Pe lângă faptul că le este neplăcută, ele se țin departe de ea pentru că își protejează urechile și ochii sensibili.

Pentru ca o pisică să îndrăgească baia e nevoie de multă răbdare din partea stăpânului. E nevoie în primul rând ca prima baie să nu fie foarte traumatizantă ( apă prea rece, prea fierbinte, recipient alunecos sau uscatul blănii cu foenul). Toate astea sperie o pisică și face ca următoarele băi să fie și mai agitate.

Totuși e destul de straniu că pisicile nu sunt amatoare ale scăldatului, întrucât știu foarte bine să înoate. Există câteva rase numărate care acceptă să sară în apă de bună voie.

De exemplu, pisica de rasa Van Turcească, care este originară din preajma lacului Van intră în apă și înoată în întâmpinarea pescarilor care se întorc la mal cu pește.

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Câinele abandonat pe un drum din Grecia urmăreşte maşina unei femei şi „cere” să fie salvat. Ce soarta va avea bietul catel…

În urmă cu câteva săptămâni, Valia Orfanidou conducea pe un drum rural din Grecia, când, ...

error: Content is protected !!