Spectaculos! Câinele obosit s-a prăbușit în fața casei. Ce avea agățat la gât și ce faptă eroică a făcut patrupedul?

Câinele Louie locuiește alături de stăpânii săi în Noua Zeelandă. Tot timpul câinelui îi plăcea să cerceteze noi teritorii în apropierea casei, după care se întorcea acasă.

Loading...

Odată cu trecerea anilor câinele a îmbătrânit și stătea mai mult acasă. Dar într-o zi câinele a dispărut. Atunci când câinele a dispărut acasă a venit fiica stăpânilor Marolin Diver, aceasta a povestit că mama sa era cam îngrijorată de lipsa câinelui, îi era frică că patrupedul ar fi uitat drumul spre casă.

În cele din urmă câinele s-a întors spre seară, însă familia a observat că această peripeție nu a fost una dintre cele obișnuite pentru câine. Toți s-au calmat când au văzut câinele acasă, apoi au observat la gâtul câinelui un bilet. Se gândeau că poate acesta a mușcat pe cineva sau cineva ia făcut vreun rău. Citind biletul au rămas uluiți.

În bilet scria:, Louie este eroul zilei. M-a condus la Maddy care era blocată sub o grămadă de crengi. Mulțumesc și noroc! Rob”

Rob este fermierul vecin al familiei care are și el un câine Maddy, care era bun prieten cu Louie. Maddy dispăruse de acasă iar Louie a găsit-o și s-a dus la stăpânul acesteia și a insistat să meargă după el.

Louie l-a condus pe Rob la o adunătură de crengi unde zăcea Maddy, eroul nostru l-a ajutat pe stăpân să își deblocheze patrupedul, apoi au alergat fericiți la un lac de unde au băut apă.

Rob mulțumit a vrut să informeze și stăpânii să știe ce erou au acasă agățându-i biletul la gât.

Patrupedul a supraviețuit nopții și s-a bucurat când l-a văzut iar pe Maddy.

Cât de multe putem să învățăm de la acest erou care a dat clasă la o mulțime de oameni.

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Povestea câinelui care a salvat patru oameni dintr-un spital, după ce a intrat în flăcări să pornească alarma de incendiu

Un câine a devenit eroul a patru oameni, după ce i-a salvat din incendiul care ...

error: Content is protected !!