Stăpâna a rămas UIMITĂ. Priviți ce face acest Husky în fiecare zi

Tally a crescut alături de pisici, însă niciodată nu a realizat că este câine. Actuala stăpâna a lui Tally a făcut public câteva fotografii cu noul ei prieten necuvântător, un câine din rasa Husky. Pozele au devenit virale instant, potrivit livebizmedia.com.

Loading...

Tally a fost adoptată de noua ei stăpână când avea 2 ani, iar aceasta a povestit că patrupedul a crescut în compania mai multor feline și a adoptat un comportament asemănător cu cel al unei pisici…

Femeia a mai spus că Tally stă deseori cu picioarele din faţă flexate sub corp, la fel ca o pisică. Mai mult, se ascundă în cutii și privește prin orice orificiu disponibil, exact cum fac pisicile, iar de când a ajuns în noua ei casă, Tally nu a latrat niciodată. În schimb, îi place să stea cuminte şi să observe oamenii din jurul ei.

Tally este o căţeluşă adorabilă, având personalitate şi comportament de pisică!

Moduri SURPRINZĂTOARE în care un CĂȚEL îți transformă viața!

Te întrebi care sunt modurile surprinzătoare în care un cățel poate să-ți transforme viața în bine? Ei bine, să le luăm pe rând: te face mai alturistă, mai fericită și te aută să scapi de sedentarism.

Câinilor nu le pasă cum arăţi, de cât de bine te îmbraci sau cât de lung ai părul, ei te iubesc necondiţionat pentru ceea ce eşti şi acest lucru, pe lângă simplă lor prezenţa în casă ta, îţi va influenţă viaţă în mod pozitiv.

Nu spunem noi asta, ci doctorul Thomas Lee, editor şef al revistei Harvad Heart Letter, în acest studiu, care sugerează faptul că avantajele respective se concretizează în logevitatea stăpânului şi într-un psihic mai sănătos.

Iată, deci, ce transformări importante în viaţă ta presupune un astfel de animal de companie şi cum poţi să-ţi arăţi recunoştinţă faţă de acesta.

  1. Te face mai altruistă

Putem spune că a avea grijă de un patruped este aproape identic ca şi cum ai avea grijă de un bebeluș. Nu numai că are nevoie de afecţiune în mod constant, dar trebuie să ai grijă să-i dai de mâncare, să-l plimbi, să-l speli şi aşa mai departe. Cu alte cuvinte, viaţă ta nu va mai constă doar în propria-ţi bunăstare, ci va trebui să te gândeşti mereu şi la câinele tău. Vei dobândi, astfel, o trăsătură de caracter esenţială, altruismul.

Dacă vrei să faci ceva pentru prietenul tău cel mai bun, fără a primi ceva în schimb, poţi să-i schimbi sortimentul de mâncare şi să-i răsfeţi papilele gustative cu ceva nou, care să-l facă să dea din codiţă de fericire. De exemplu, aceste tipuri de pachete de mâncare pentru câini conţin o varietate de ingrediente proaspete, de la cărnuri cu gust natural irezistibil, până la legume şi fructe pline de vitamine care îi vor îmbunătăţi căţeluşului tău tranzitul digestiv.

  1. Te face mai fericită

Nu-i așa că un căţe simpatic te face să zâmbeşti chiar şi atunci când toate merg pe dos. De fapt, acest lucru chiar este demonstrat ştiinţific într-un studiu realizat de un student al Universităţii Azabu din Japonia. Rezultatele arată că doar uitându-te la câinele tău, organismul va produce mai multă oxitocina, substanţă care este cunoscută drept hormonul fericiriii. Acest lucru previne depresia şi, în general, favorizează energia pozitivă.

Fă-l şi tu la fel de fericit pe căţeluşul tău cumpărându-i o jucărioară nouă, pentru câini, sau chiar învăţându-l nişte trucuri noi, precum să dea noroc, să se rostogolească la comandă sau să vină după ţine atunci când îi faci semn.

Așadar, câinii adoră să înveţe lucruri noi şi, îmai mult, se va bucură nespus că petrece mai mult timp cu tine.

  1. Te ajută să faci mişcare

Câteodată, poate fi o povara să ieşi din casă atât de des că să-ţi scoţi căţeluşul la plimbare, dar studiile arată că eşti mult mai activ decât oamenii care nu au un câine. Cercetătorii de la Universitatea din Statul Michigan, SUA,  au demonstrat că este cu 35% mai probabil că oamenii care au câine să îşi atingă obiectivele în ceea ce priveşte fitnessul decât cei care nu au.

Că să-i arăţi căţeluşului tău cât de mult îl iubeşti, nu ezită să îl duci în locuri noi, pentru că mai mult că sigur îi place să descopere şi să fie aventuros. Un alt lucru pe care îl poţi face este să te joci cu el în aer liber. De exemplu, îl poţi dresa să îţi aducă mingea pe care o arunci în parc sau va puteţi alerga unul pe celălalt că într-un joc de-a prinselea. Astfel, amândoi veţi face mai multă mişcare şi va veţi întări legătură de prietenie într-un mod distractiv şi sănătos.

Atunci când împărţi casă cu un câine, viaţă ta se schimbă radical, acest lucru favorizând atât sănătatea ta spirituală, cât şi pe cea fizică, potrivit ele.ro.

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Povestea câinelui care a salvat patru oameni dintr-un spital, după ce a intrat în flăcări să pornească alarma de incendiu

Un câine a devenit eroul a patru oameni, după ce i-a salvat din incendiul care ...

error: Content is protected !!