Stăpâna îi spune că trebuie să se trezească. Răspunsul pisicii? Atât de amuzant!

V-aţi întrebat vreodată de ce dorm pisicile noastre atât de mult? Ele sunt animale pentru care somnul reprezintă una din activităţile preferate. Fiind animale cu duşmani naturali destul de puţini, acestea îşi pot permite să doarmă excesiv, iar uneori chiar nu vor să fie trezite din somnul lor odihnitor.

Loading...

Aşa se întâmplă şi cu această felină, care este foarte deranjată că stăpână ei vrea s-o trezească şi ripostează destul de vehement în faţa acestei propuneri. Cum are asigurat tot confortul, nu este nevoită să se trezească pentru a vâna, în consecinţă ceea ce îi place să facă cel mai mult este să doarmă.

„Conversaţia” dintre pisică şi stăpâna ei este pentru noi cât se poate de amuzantă. Se întinde în semn că ar mai dormi un pic, iar mieunatul ei implorator o face pe stăpână să cedeze rugăminţii de a o mai lăsa în pace chiar şi pentru câteva minute.

„Mai lasă-mă te rog să mai dorm… azi vreau să fie o zi tare liniştită pentru mine! Şi mi-e aşa de somn…” – ar spune pe un ton mieros, pisica. Stăpâna, care o iubeşte nespus, cedează în fata rugăminţilor felinei şi îi mai acordă câteva clipe de odihnă binemeritată.

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Lasă un răspuns

x

Check Also

Povestea impresionantă a câinelui care a supraviețuit după ce stăpânii i-au făcut injecția letală și l-au îngropat în pădure

Un câine perfect sănătos căruia i s-a făcut o injecție letală, apoi a fost îngropat ...

error: Content is protected !!