Stăpâna îşi găseşte câinele străpuns de o săgeată – dar este uluită atunci când descoperă acest detaliu important

O familie din departamentul Wayne ar dori tare mult să înţeleagă de ce cineva ar trage într-un câine cu o săgeată fără să fie afectat de suferinţă patrupedului. Câinele din aceste imagini a fost găsit de proprietari în curtea casei cu o astfel de săgeată în corp.

Loading...

Cosmo, un câine din rasa Golden Retriever în vârstă de nouă ani, a trăit o experienţă traumatizantă în momentul în care trupul i-a fost străpuns de o săgeată în timp ce alerga şi se juca prin curtea casei. Câinele avea libertate deplină putând ieşi chiar din curte să se plimbe şi prin împrejurimi.

Când proprietarii câinelui s-au întors de la serviciu l-au găsit pe patruped grav rănit în urma pătrunderii unei săgeţi în corpul său. Chatfield Redick, proprietarul câinelui, l-a luat imediat pe patruped şi a mers cu el la o clinică veterinară unde avea să fie operat pentru a i se extrage săgeata din corp. Din fericire săgeata nu atinsese niciun organ vital care să-i pericliteze viaţa, iar câinele a putut fi salvat.

Radiografia făcută în această clinică specializată arăta în mod clar că săgeata trecuse milimetric pe lângă inimă şi plămâni fără să le afecteze în vreun fel. În mod miraculos, Cosmo a putut să se întoarcă acasă a doua zi, iar familia este optimistă că patrupedul se va recupera complet. „Astăzi, Cosmo se comportă destul de bine, este gata să meargă şi să se joace în curtea casei cu aceeaşi agilitate” – a spus proprietarul câinelui.

Iniţial nimeni nu a ştiut cine i-ar fi putut provoca o asemenea durere câinelui, dar curând poliția avea un indiciu important. Pe coada săgeţii era scris numele unui vecin de 16 ani. Când ofiţerii l-au interogat, adolescentul a mărturisit că el a tras în câine, dar a negat că ar fi făcut-o în mod intenționat. El a susţinut că l-a confundat pe Cosmo cu un coiot, pe care a încercat să-l alunge.

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Lasă un răspuns

x

Check Also

Faceţi cunoştinţă cu Gringo – Motănelul mustăcios care topeşte orice inimă cu drăgălăşenia lui

Nu există nicio îndoială că pisicile ocupă primele locuri în topul preferinţelor utilizatorilor de internet ...

error: Content is protected !!