Stăpâna nu vrea să-i facă pe plac câinelui său. Reacţia acestuia i-a făcut pe toţi să râdă cu poftă

Animalele noastre de companie se comportă adeseori ca nişte copii răsfăţaţi care reacţionează în fiecare situaţie într-un mod în care nu ne aşteptam. Această căţeluşă face pe supărata pentru că nu primeşte de la stăpâna ei ceea ce îşi doreşte.

Loading...

Fiecare dintre noi reacţionăm în felul nostru atunci când lucrurile nu merg aşa cum le-am planificat. Unii dintre noi suntem trişti, în timp ce alţii se retrag şi se ocupă de altceva. Aşa cum toţi oamenii au moduri diferite de a-şi arăta dezamăgirea, la fel şi cei mai buni prieteni ai noştri o fac după cum le dictează starea de spirit.

Un clip postat în mediul online de Ashlyn Skaggs îl are ca protagonist pe animalul său de companie într-o ipostază mai puţin obişnuită. În momentul în care ea nu îi oferă ceva ce îşi doreşte foarte mult, Sadie se aruncă literalmente pe covor protestând cu vehemenţă.

Patrupeda îi face cunoscută stăpânei nemulţumirea, urlând cu voce tare şi aruncându-i acesteia o privire ce exprimă clar dezamăgirea după care face un pas şi se aruncă pe podea, rămânând pentru câteva clipe nemişcată.

Fără îndoială că nu este prima dată când patrupeda reacţionează în acest fel şi şi-a format un obicei de a riposta faţă de refuzul stăpânei sale de a-i da tot ce îşi doreşte.

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Iată de ce pisica se așează anume acolo unde te doare

Pisicile sunt considerate niște adevărați „vindecători” domestici. Dacă stăpânul reușește să stabilească o relație de ...

error: Content is protected !!