Sunt INCREDIBILI. Uite ce fac atunci când stăpânul lor este în PERICOL

Doi câini curajoși și-au demonstrat loialitatea față de stăpân când acesta, aflat în apă, a cerut ajutor.

Loading...

Câinii din rasa pitbull sunt extrem de prietenoși  și loiali, iar un iubitor de animale și-a testat cei doi căței. Ei au demonstrat loialitatea față de iubitul lor stăpân când acesta, aflat în apă, a cerut ajutor.

Spre surprinderea stăpânului, cei doi pitbulli au acționat în echipă și l-au scos din apă. Imaginile au fost surprinse în Thailanda de prietena proprietarului celor doi patrupezi.

Se întâmplă și la noi! A făcut eforturi inimaginabile pentru a-şi salva câinele

În România există spitale şi clinici, în care medicii veterinari își pot desfășura activitatea. Doar că, dacă prietenul necuvântător se îmbolnăvește grav, proprietarii lor trebuie să plătească scump o singură zi la terapie intensivă pentru că nu au varianta unor asigurări medicale pentru animale, aşa cum se întâmplă în stainatate.

“Laura a venit tocmai de la Bucureşti pentru a se bucura de o zi însorită la mare alături de câinele său…”

La numai o lună de la filmare, labradorul Mara s-a îmbolnăvit grav. Stăpâna ei şi-a vândut maşina, calculatorul şi bijuteriile pentru a-i plăti tratamentul.

Dr. Garofița Hofmann:″Am avut de-a face cu piedica asta financiară, însă oamenii sunt dispuşi să-şi depăşească limitele, să facă împrumuturi în cazul în care căţelul are nevoie de o operaţie scumpă sau o cheltuială foarte mare”.

Din nefericire, la noi în țară nu există poliţe de asigurare pentru animalele de companie, care ar acoperi măcar parţial costul tratamentului. Așadar, o zi la terapie intensivă costă aproximativ  250 de lei.

Există în schimb o bancă de sânge pentru câini şi pisici, de unde cabinetele îşi procură materialul pentru transfuzii. O pungă de sânge costă 400 de lei.

România se numără printre țările din Europa cu cele mai noi şi bine dotate spitale veterinare şi echipamente care pot rezolva cazuri pentru care se indica eutanasierea. Adică fracturi de coloană, montare de stenturi cardiace. Se fac endoscopii, se montează proteze de genunchi şi de şold.

Dr. Dragoș Dumitrescu: ″Avem o bijuterie aici. Este o staţie care produce oxigen în timp real”.

Pentru tratamente uzuale şi profilaxie, proprietarii merg la cabinetele de cartier, multe ataşate magazinelor de hrană şi accesorii. Avantajul este că îţi poţi însănătoşi prietenul necuvântător şi “pe caiet”, cu plata la prima pensie sau la următorul salariu.

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Lasă un răspuns

x

Check Also

Faceţi cunoştinţă cu Gringo – Motănelul mustăcios care topeşte orice inimă cu drăgălăşenia lui

Nu există nicio îndoială că pisicile ocupă primele locuri în topul preferinţelor utilizatorilor de internet ...

error: Content is protected !!