Tânărul adoptă un câine cu cancer pentru a-i oferi o casă în ultimele sale zile de viaţă

Un câine cu cancer avea mare nevoie de o familie. Patrupedul are o deformare în zona capului din cauza unei tumori. Dar acest lucru nu a fost un impediment pentru Luciano Karosas, un tânăr în vârstă de 21 de ani din Berazategui, Argentina.

Loading...

Înainte de a ajunge la noul său proprietar, patrupedul a trecut pe la patru familii care l-au respins din cauza bolii sale. Cancerul i s-a răspândit în organism până să ajungă în grija lui Luciano.

Dar Griselda, o femeie cu suflet minunat, l-a luat în grija ei până când i-a găsit pe cineva care să dorească să-l adopte cu adevărat, să aibă grijă de el şi să-i ofere toată dragostea în ultimele sale zile.

Cel mai greu lucru pentru Luciano, noul său proprietar, a fost momentul în care l-a dus la medicul veterinar pentru o evaluare. Acesta i-a dat o veste foarte tristă, aceea că patrupedul ar mai avea aproximativ 40 de zile de trăit.

„Mi-a fost greu să mă obişnuiesc cu ideea că avem atât de puţin timp de petrecut împreună. L-am dus la un medic veterinar care lucrează cu celule stem pentru a vedea ce am putea face, căutând mai multă speranţă (dar i-a dat 40 de zile de viaţă) şi mi-a spus că nu există niciun tratament care să poată întârzia acest moment. Am ieşit cu o bucată de inimă în mâna”, a spus el.

Noul său proprietar şi-a stabilit un obiectiv minunat, acela de a răsfăţa câinele cât de mult va putea.
„Tot ce vreau este să încerc să-i ofer multă dragoste înainte să plece”, spune el. Câinele locuieşte împreună cu Luciano de mai bine de două săptămâni şi se comportă ca orice alt câine. Iar cei doi par mai fericiţi că niciodată.

Încercând să prelungească viaţa câinelui său, tânărul zâmbitor din imagini a decis să folosească uleiul de canabis ca parte a unui tratament care l-a făcut să se simtă mai bine. Văzând că animalul său de companie dă semne de recuperare, Luciano speră într-o minune.

Tânărul publică frecvent pe contul său de Instagram imagini care surprind viaţa sa alături de câinele pe care acum el a decis să-l numească Thanos. „Încă mai există” Thanos „pentru ceva vreme” – mărturiseşte Luciano.

Vă rugăm să distribuiţi acest articol cu prietenii şi familia pe Facebook.

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Povestea câinelui care a salvat patru oameni dintr-un spital, după ce a intrat în flăcări să pornească alarma de incendiu

Un câine a devenit eroul a patru oameni, după ce i-a salvat din incendiul care ...

error: Content is protected !!