Tânărul trage un pui de somn pe verandă şi când se trezeşte are parte de surpriza vieţii lui

Toată lumea iubeşte ca din când în când să tragă un pui de somn – iar acest lucru se dovedeşte cât se poate de adevărat mai ales în cazul pisicilor.

Loading...

Când protagonistul acestei întâmplări a hotărât să se relaxeze pe veranda din faţa casei unde locuieşte, nu şi-ar fi închipui că atunci când se va trezi va face cunoştinţă cu un nou prieten.

Ali Safa din Canberra, Australia, aştepta cu nerăbdare să-şi petreacă o zi liniştită la domiciliu. Să se relaxeze jucând jocuri video, să vizioneze un film şi să stea pe verandă pentru a se bucura de razele soarelui.

Toropit de căldura după-amiezii, Ali a aţipit, însă în momentul în care s-a trezit, şi-a dat seama că nu mai era singur. O pisicuţă adorabilă, rătăcită, îşi făcuse drum spre burta lui Ali – şi încă mai dormea când tânărul s-a trezit!

„Îmi făceam somnul de după-amiază pe veranda casei noastre şi două ore mai târziu m-am trezit şi am găsit-o dormind pe mine”, a declarat Ali pentru The Dodo. „La început, am crezut că este un şobolan”.

Micuţul ghem de blană a decis să-i acorde lui Ali o atenţie deosebită chiar şi în timpul somnului.

„Nu am avut niciodată un animal de companie şi sunt un tip cam singuratic, aşa că nu prea am prieteni”, menţionează tânărul. „În timp ce dormea, tot ascultam acel sunet specific făcut de pisici şi a fost cel mai drăguţ lucru pe care l-am auzit vreodată”.

Care este primul lucru pe care îl faci când observi o pisicuţă care doarme pe burta ta? Îţi faci un selfie, desigur.

El a decis să distribuie poza amuzantă însoţită de o scurtă poveste pe internet, dar nu se aştepta niciodată ca postarea sa să devină virală. Fotografia a primit mai mult de o sută de mii de aprecieri pe Reddit!

Chiar dacă în zona în care locuieşte există o mulţime de pisici fără stăpân, Ali simţea că această felină este diferită. La urma urmei, între ei s-a stabilit o legătură prin prisma faptului că amândoi iubesc somnul de după-amiază. Iar această pisicuţă chiar era convinsă că burta lui Ali era cel mai bun loc pentru a trage un pui de somn, aşa că deveniseră deja cei mai buni prieteni.

„Nu m-a deranjat deloc, chiar dacă avea purici sau ceva de genul ăsta, pentru că mi-am spus: ‘Dacă are purici, probabil am luat şi eu deja, aşa că nici nu mai contează’”.

Fiind o pisicuţă fără stăpân, starea ei de sănătate nu era foarte bună. Pisica era în mod clar subnutrită şi existau şanse mari să fie rănită sau bolnavă. Dându-şi seama că ar putea fi înfometată, Ali să decis să-şi împartă masa de prânz cu aceasta.

„Primul lucru pe care l-a făcut a fost să coboare de pe canapea, să mă privească în ochi şi să înceapă să miaune nonstop timp de 20 de secunde”, a spus el într-un comentariu la postarea sa de pe Reddit. „Este evident că îi era foame, aşa că ghiciţi cu cine am împărţit aripioarele de pui pregătite de mama mea?”

Ali a vrut să se asigure că va fi în regulă, aşa că a luat-o înăuntru să o îmbăieze. Felina avea câteva urme de culoare gri pe blana ei. Ali a crezut la început că era murdară, dar şi-a dat seama imediat că erau doar nişte pete. Observând cât de calmă este pisicuţa în preajma lui, Ali a început să cocheteze cu ideea de a o adopta. Biata pisicuţă era singură şi o familie era exact ceea ce îi lipsea, drept urmare s-a hotărât să-i ofere acest lucru.

„Nu există vreo regulă împotriva animalelor de companie în familia mea şi ea arăta ca şi cum şi-ar fi dorit nespus să fie adoptată, aşa că am zis: ‘Staţi liniştiţi, mă voi ocupa eu de ea.’”

De asemenea, el i-a rugat pe utilizatorii de pe Reddit să-l ajute să îi găsească un nume, dar în cele din urmă a decis să-i spună „Angel (Înger)”. Un nume frumos şi potrivit pentru o felină adorabilă cum este ea.

Din fericire, vizita la medicul veterinar a decurs minunat. Angel s-a dovedit a fi perfect sănătoasă, dar totuşi avea nevoie de implantarea unui microcip.

Au trecut câteva săptămâni de când Ali şi Angel s-au întâlnit pentru prima dată, iar lucrurile nici că puteau să meargă mai bine.

Personalitatea lui Angel a început să strălucească de când a fost primită în casă, având uneori un comportament mult prea îndrăzneţ! Ali nu pare deloc deranjat de acest lucru.

„Tot ce pot spune este că e cea mai amuzantă pisică pe care am întâlnit-o vreodată”, mărturiseşte Ali. „Tot ceea ce face este să se plimbe în jurul meu toată ziua, dorindu-şi să fie mângâiată sau să mă joc cu ea”.

„Dacă stau la laptop, ea sare numai pe tastatură şi stă între braţele mele”, a mai adăugat el. „Să o iau de acolo şi să o pun jos nu ajută cu nimic, pentru că sare înapoi până când primeşte mângâierile şi afecţiunea pe care le caută.”

Ce poveste adorabilă! Distribuiţi acest articol cu toţi prietenii voştri care iubesc animalele!

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Povestea tristă a cățelului care a rămas singur în curtea în care a trăit 3 ani după ce stăpânii au murit …

Poveste impresionantă în Suceava, unde un câine bătrân a rămas în curtea în care a ...

error: Content is protected !!