Tocmai îl îngropaseră, dar atunci o pisică albă necunoscută a apărut de nicăieri și dădea târcoale mormântului. Oamenii s-au strâns, au încercat să o alunge, dar pisica a făcut ceva care i-a lăsat pe toți în lacrimi

Totul s-a petrecut la moscheea Al-Hidayah din Kelibang din Langkawi, ce s-a petrecut aici, mai precis comportamentul extrem de straniu al unei pisici care s-a ,,autoinvitat”la o înmormântare, a făcut înconjurul lumii.

Loading...

Se pare că filmarea ar fi fost realizată și postată pe internet chiar de nepotul celui decedat. Milioane de oameni au văzut filmulețul și nu le-a venit să creadă, pare mai degrabă o scenă de film.

Pisica și-a făcut apariția la mormânt și a refuzat să-l părăsească, din câte se pare, totul a fost cu atât mai ciudat cu cât mormântul era al unui iubitor de animale.

Soffuan CZ, un participat și martor al evenimentului straniu cu pisica albă, a povestit: ,,La înmormântare, pisica albă s-a apropiat și a început să dea târcoale mormântului. Bunicul meu era mare iubitor de pisici”.

În ciuda eforturilor neobosite ale rudelor îndererate, felina nu s-a lăsat cu niciun chip alungată, dacă cineva o trăgea, se culca pe jos pentru a nu putea fi apucată.

Același Soffuan CZ a mai precizat ceva și mai straniu: ,,Pisica nu era animalul cuiva de companie, era mai degrabă o pisică atașată de locul acela. Prezența ei i-a intrigat pe toți. Mai mulți oameni care locuiesc în zonă ne-au spus că ea se întoarce mereu la mormânt”.

Iată imaginile pe care nu veți regreta cu siguranță că le-ați urmărit:

COMPORTAMENTUL PISICILOR, SAU CUM SĂ VĂ ÎNȚELEGEȚI PISICA

Vă iubiți foarte mult pisica, iar uneori, vă simțiți neputincios când vine vorba de a o înțelege…

O conversație cu pisica dvs. nu este posibilă, dar există multe modalități de a ști cum se simte!

Citiți sfaturile noastre pentru a deveni un expert în citirea comportamentului pisicii dumneavoastră. Aceasta va spori sentimentul de siguranță al pisicii dvs., astfel încât să puteți fi mai fericiți împreună

Pisicile adoră să se simtă în control asupra mediului lor

Când simt acest control, își vor marca cu atenție casa, folosind marcarea facială și vor lăsa mesaje fericite (sau feromoni). Acest lucru se întâmplă de fiecare dată când pisica își freacă fața de mobilier sau de picioarele dvs.

Când observați acest comportament de pisică, puteți fi sigur că pisica dvs. se simte grozav!

Lucruri care pot fi deranjante pentru pisici 

Multe lucruri pot perturba nevoia de stabilitate a pisicii dumneavoastră și pot afecta comportamentul pisicii dvs.

De exemplu, de fiecare dată când vă mutați mobilierul, aduceți mobilier nou, efectuați o curățare majoră a locuinței, renovați casa, faceți o lucrare la domiciliu etc, acest lucru poate elimina „mesajele fericite” lăsate de pisica dvs., care apoi nu se va mai simți acasă.

Când se întâmplă acest lucru, pisicile devin dezorientate și puteți vedea schimbările de comportament ale pisicilor: în limbajul pisicii dvs., este un semn de disconfort.

Alte lucruri care pot afecta fericirea pisicii dvs. sunt accesul la alimente, căldură, apă, litieră, atenție și concurența în locuință cu alte pisici, precum și vizitatorii.

Pisica dvs. iubește stabilitatea. Dacă pisica a fost plecată o vreme (de exemplu, după ce a rămas într-o canisă sau într-o clinică veterinară), s-ar simți puțin pierdută atunci când se întoarce acasă. Într-adevăr, toate „mesajele fericite” vor fi dispărut în timpul absenței sale! Nu-și va recunoaște propria casă!

Poate că cea mai mare schimbare pe care o poate face pisica dvs. este de a-și schimba casa. După o mutare, te simți un pic pierdut. Același lucru se întâmplă și cu pisica dvs.!

Intrarea într-o casă fără niciun „mesaj fericit” pe pereți va crea un mare stres pentru pisica dvs. Acest lucru poate afecta comportamentul pisicilor, iar pisica dvs. poate să se ascundă mai mult sau chiar să înceapă pulverizarea sau zgârierea.

În aceste vremuri de schimbare, Difusser-ul FELIWAY CLASSIC or Spray FELIWAY CLASSICreprezintă ajutoare deosebite, deoarece trimit „mesaje fericite” și aduc un sentiment de fericire și siguranță.

FELIWAY CLASSIC, utilizat în zonele pe care le frecventează pisicile, le va ajuta să se adapteze mai ușor la orice schimbare.

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Câinele abandonat pe un drum din Grecia urmăreşte maşina unei femei şi „cere” să fie salvat. Ce soarta va avea bietul catel…

În urmă cu câteva săptămâni, Valia Orfanidou conducea pe un drum rural din Grecia, când, ...

error: Content is protected !!