Top 10 cele mai drăgălaşe rase de câini din lume. Pe care o preferaţi?

Câinele a fost dintotdeauna cel mai bun prieten al omului, iar atunci când un iubitor de animale se va hotărî să adopte un câine, cu siguranţă îşi va dori să-l crească încă de mic. Puii diferitelor rase de câini au fiecare frumuseţea şi drăgălăşenia lor, cu atât mai mult cu cât vor avea o relaţie specială alături de stăpânii lor.

Loading...

Într-un clasament aleatoriu, pe poziţia 10 s-ar situa câinii din rasa Mops ai căror pui sunt foarte dolofani. În acelaşi top, dar pe poziţia 9, se află câinii din rasa Basset Hound care fac parte din familia câinilor de vânătoare cu picioare scurte şi urechi lungi. Deşi expresia feţei câinilor Saint-Bernard este aparent tristă, aceşti câini sunt tare iubiţi, fiind un sprijin de nădejde pentru cei care au ales să aibă în preajmă astfel de exemplare. Cavalier King Charles Spaniel este următoarea rasă de câini care se află în topul clasamentului pe poziţia a 7-a.

Câinii din rasa Pomeranian urmează în topul preferinţelor canine şi nu e de mirare că prin simpla lor prezenţă ne încântă privirea în mod plăcut. Buldogul Francez este un animal de companie tare simpatic şi extrem de afectiv. Nu trebuie să-l uităm nici pe micuţul pui din rasa Corgi, o adevărată bijuterie a raselor de câini.

Labradorul Retriever este o rasă de câini originară din Canada, fiind folosită de pescari la prinderea peştelui, iar Golden Retriever este o rasă de câini de vânătoare foarte populară în Scoţia. Buldogul englez este foarte apreciat în Marea Britanie, fiind considerat chiar mascotă naţională. Drăgălăşenia lor incontestabilă este cea care le asigură de altfel şi prima poziţie a clasamentului.

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Lasă un răspuns

x

Check Also

Faceţi cunoştinţă cu Gringo – Motănelul mustăcios care topeşte orice inimă cu drăgălăşenia lui

Nu există nicio îndoială că pisicile ocupă primele locuri în topul preferinţelor utilizatorilor de internet ...

error: Content is protected !!