Top 5 cele mai SIMPATICE animale de companie ale vedetelor din România

Trebuie să recunoaștem că și patrupedele vedetelor noastre ne stârnesc nouă, iubitorilor de animale, hohote de râs cu giumbușlucurile pe care le fac.

Loading...

Să începem cu ciobănescul de Bucovina, pe nume Nord, a lui Mircea Radu, mare iubitor de animale. Prezentatorul TV postează pe pagina lui personală de socializare fotografii cu drăgălașul patruped, iar fanii admiră evoluția superbului exemplar de la un pui simpatic la un câine adult, care este cât se poate de loial și protector cu faimosul lui stăpân.

Continuam cu Adela Popescu, prezentatoarea emisiunii “Vorbește lumea”. Ea are doi patrupezi, un mops simpatic și un ciobănesc german. Vedeta ProTV scrie despre isprăvile pe care le fac câinii ei, Ciu și Paco, asemănându-l pe mops cu un bătrânel astmatic, iar despre ciobănesc are numai cuvinte de laudă, considerându-l un exemplar bănos superb.

Nu putem trece peste bulldog-ul Antoniei. Frumoasa lui Velea care a fost criticată dur de fanii ei atunci când a postat fotografii cu câinele ei în apropierea lui Dominic, băiețelul pe care Antonia îl are cu Alex Velea.

În ciuda comentariilor negative, Antonia și Alex nu și-a făcut probleme că drăgălașul lor exemplar ar afecta în vreun fel sănătatea copiilor săi, dimpotrivă, ea este de părere că un animal întărește sistemul imunitar al copiilor ei.

În topul prezentat de okmagazine se află și micuțul Nino al Andreei Bănică, unul dintre cei mai răsfățați căței din showbiz-ul românesc. Nino are parte de un tratament regesc din partea stăpânii lui, care-l duce la saloanele de înfrumusețare canine și îi cumpără cele mai drăguțe hăinuțe.

În topul 5 se numără și Yorick, campionul canin al Danei Rogoz, actriță de film și televiziune, designer, model, personalitate publică și prezentatoare de televiziune din România, până ca aceasta să devină mamă. Simpaticul Jack Russell a rămas în continuare un membru al familiei care-i bucură pe toți membrii familiei lui cu energia sa molipsitoare.

 

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Lasă un răspuns

x

Check Also

Faceţi cunoştinţă cu Gringo – Motănelul mustăcios care topeşte orice inimă cu drăgălăşenia lui

Nu există nicio îndoială că pisicile ocupă primele locuri în topul preferinţelor utilizatorilor de internet ...

error: Content is protected !!