Toţi au văzut ce era pe mijlocul autostrăzii, dar n-au mişcat un deget. Când acest om apare? Fără cuvinte!

Viaţa nu este deloc uşoară pentru animăluţele fără stăpân. Fără voia lor acestea ajung adeseori în situaţii primejdioase din care nu ar putea scăpa fără ajutor. Străzile aglomerate sunt principala cauză pentru care câinii sau pisicuţele îşi pierd viaţa. La fel s-ar fi putut întâmpla şi în acest caz dacă un om minunat nu ar fi luat atitudine.

Loading...

Un participant la trafic a zărit pe mijlocul autostrăzii un căţeluş care se ghemuise de spaimă. Zgomotul infernal produs de traficul intens şi pericolul de a-şi pierde viaţa dacă ar fi păşit în faţa autovehiculelor l-au adus pe acest patruped într-o situaţie fără ieşire. Chiar dacă majoritatea şoferilor l-au ignorat şi au trecut pe lângă el nepăsători, acest om a oprit de urgenţă maşina pentru a-i veni în ajutor.

Pentru a nu-l speria şi mai tare, bărbatul s-a apropiat cu paşi mici de acest căţeluş. Nu a durat mult timp până când a reuşit să îi câştige încrederea şi chiar să îl facă pe patruped să se îndrepte către el. Chinul micuţului animal s-a terminat atunci când acest bun samaritean l-a luat în braţe şi fără să stea pe gânduri l-a dus la el acasă.

Teama trăită pe autostradă a fost înlocuită acum cu confortul unui culcuş călduros. Privirea blândă şi plină de recunoştinţă a acestui patruped era cea mai mare răsplată pentru salvatorul său. Gestul acestui bărbat este demn de toată lauda şi poate reprezenta un model pentru noi toţi.

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Povestea câinelui care a salvat patru oameni dintr-un spital, după ce a intrat în flăcări să pornească alarma de incendiu

Un câine a devenit eroul a patru oameni, după ce i-a salvat din incendiul care ...

error: Content is protected !!