Trăiește ca să ajute! În fiecare noapte, „eroul cu pătură” salvează zeci de animale

Unii oameni nu pot trăi fără să ajute! Este cazul unui medic stomatolog din Turcia, care, noapea, se transformă în eroul animalelor de pe străzile din Istanbul. Ca să le salveze de la îngheț, le acoperă cu pături.

Loading...

Huseyin Yurtseen trăiește în istanbul, cel mai mare oraș din Turcia. Seară de seară, el se plimbă prin cartierul său și învelește toate animalele pe care le întâlnește în pături, ca să nu moară, răpuse de gerul cumplit ce s-a abătut peste oraș în ultimele zile.

„Eroul cu pătură” și-a început misiunea după ce a văzut, pe Facebook, o înregistrare cu mai multe animale , din cauza frigului.

Medicul stomatolog împarte pături și proprietarilor de magazine și localuri din zonă, creând, astefl, o rețea de ajutor pentru animalele fără adăpost din Istanbul. El a împânzit orașul cu bilețele, în care explică celor care îi găsesc păturile unde le pot retruna,atunci când se murdăresc.

Nu e banc, e treabă serioasă! Pe un bulevard din Cluj-Napoca, şoferii au oprit să dea prioritate unor porci!

Imagini mai puţin obişnuite au fost filmate pe un bulevard din Cluj Napoca. Un bărbat care conducea într-o zonă aglomerată a oraşului a fost nevoit să dea prioritate unor porci.

Animalele au fost filmate de camera de bord când traversau bulevardul Muncii.

Ciculaţia lor nu a fost deranjată de trafic. Cel care deţine porcii i-a recuperat după câteva zeci de minute. Proprietarul lor locuieşte într-una din casele din zonă.

 Anna Lesko: “Cu siguranţă nu sunt câini de poşetă! “

E frumoasă şi e foarte talentată. Nu doar la muzică, ci şi la pictură. Mai mult, e şi bună la suflet! Da, e vorba de Anna Lesko, rusoaica pe care o cunoaştem toţi, senzuală şi, totodată, simpatică. Şi pentru că e o fire deschisă, cântăreaţa ne-a oferit, în exclusivitate, un interviu plin de mărturisiri haioase despre cei doi căţei ai ei pe care îi iubeşte nespus.

Animal Zoo: Ştiu că ai un Yorkshire Terrier, pe nume Sasha. Fă-i o descriere, te rog.
Anna Lesko: Este cea mai cuminte, delicată, ascultătoare, e ceea ce îţi doreşti de la un animal de companie. Sasha are deja 7 ani, nici nu ştiu când a trecut timpul. Nu are prea mare importanţă cum a ajuns în viaţa mea, cert e că a fost dragoste la prima vedere, sunt fericită că o am alături.

Sunt sigură că Sasha nu e singurul animăluţ de care ai avut grijă şi pari a fi un om ataşat de necuvântătoare. Acum mai ai şi alte animale?

A.L. Într-adevăr, iubesc animalele, în special câinii. Mi se par cei mai loiali prieteni. Pe lângă Sasha, mai un am Chihuahua, pe nume Vova. Şi el este un căţel special, năzdrăvan, dar în acelaşi timp pot spune că este foarte posesiv. Îi place să i se acorde multă atenţie, de aceea, uneori este foarte gelos pe Sasha. Pe Vova l-am găsit acum un într-o cutie, în faţa porţii casei mele, alături de o scrisoare din partea unei persoane necunoscute. Era mic şi drăgălaş, iar cum sunt o mare iubitoare de necuvântătoare, l-am adoptat, îngrijit şi iubit din prima clipă. A fost dragoste la prima vedere.

 

 

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Povestea câinelui care a salvat patru oameni dintr-un spital, după ce a intrat în flăcări să pornească alarma de incendiu

Un câine a devenit eroul a patru oameni, după ce i-a salvat din incendiul care ...

error: Content is protected !!