Trei pisici si un catel, salvati dintr-un incendiu de pompierii din Timisoara. Salvatorii au resuscitat una dintre feline

Cinci pisici şi trei căţei au fost salvaţi de pompierii ploieşteni dintr-un incendiu izbucnit pe strada Căliman din Ploieşti

Loading...

Pompierii din cadrul ISU Prahova au intervenit marţi dimineaţă pentru a stinge un incendiu care a cuprins o casă situată pe strada Călimani din Ploieşti. În timpul intervenţiei, pompierii au auzit zgomote în casă, iar când au intrat să vadă despre ce este vorba au descoperit mai multe pisici şi pui de câine în viaţă.

Toate animalele au fost scoase afară, la aer, şi se pare că nu au fost foarte afectate de fum. Era doar speriate şi puţin acoperite cu funingine. Potrivit Biroului de Presă, pompierii au intervenit cu două autospeciale la acest incendiu, iar casa a ars în suprafaţă de 50 de metri pătraţi, în zona acoperişului.

ISU Prahova a anunţat că flăcările au distrus aproximativ 50 de metri pătraţi din acoperişul locuinţei, dar, din fericire, nu au făcut victime.

Pompierii au reuşit să salveze din imobil cinci pisici şi trei căţei, a mai precizat sursa citată.

Una dintre pisicute a avut nevoie de ingrijiri imediate, asa ca fara sa stea pe ganduri salvatorii i-au aplicat manevre de resuscitare si i-au pus o masca de oxigen. Dupa mai bine 30 de minute felina si-a revenit si a fost preluata de un medic veterinar pentru investigatii.

Din primele cercetări a reieşit că incendiul ar fi fost provocat de un scurtcircuit electric apărut la o priză defectă.

O pisică a adoptat un pui de pitbull

Angajații unui centru de îngrijire pentru animale din Statele Unite sunt martorii unei întâmplări ce a făcut înconjurul lumii.

Daily Mail a relatat povestea emoționantă a unei pisici care a adoptat fără reținere un pui de pitbull. Abandonat pe când avea doar o zi de viață, Noland, așa cum a fost botezat câinele, a fost primit cu brațele deschise de noua sa familie.

Proaspătă mamică a patru pisici, Lurlene îi oferă noului membru aceeași dragoste ca propriilor ei pui.

Îngrijitorii adăpostului pentru animale din Cleveland au ales această variantă, fiindcă un câine nou-născut fără mamă are șanse foarte mici de viață.
 

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Povestea câinelui care a salvat patru oameni dintr-un spital, după ce a intrat în flăcări să pornească alarma de incendiu

Un câine a devenit eroul a patru oameni, după ce i-a salvat din incendiul care ...

error: Content is protected !!