Trei pui de câine au fost ARUNCAȚI în fosa septică! Uite cum au fost salvați

Probabil că niște bestii umane au dat dovadă de o cruzime fără margini. Trei cățeluşi au fost aruncaţi în fosa septică!

Loading...

Pompierilor din județul Covasna au fost chemați să salveze viața unor căței dintr-o fosă septică. Militarii au intervenit după ce o femeie le-a cerut ajutorul pentru a salva trei căței dintr-o fostă septică.

Cel mai probabil, puii au fost aruncați acolo de cineva care a vrut să scape de ei. După ce au fost recuperați, cei trei patrupezi au fost preluați de o asociație pentru protecția animalelor din Sfântu Gheorghe, informează stirileprotv.ro.

Ce poate fi mai frumos? Zâmbete, bucuri și împlinire sufletească pentru cel care i-a salvat

Îi urmăriți zilnic, pe Facebook! Ei sunt cei care aduc zâmbetul pe față echipei Kola Kariola, grupul de oameni care se implică în salvarea animalelor de pe străzi.

Zi de zi, Marius Chirca încearcă să vă arate cât de veseli sunt și cât atașament există între el și cățeii salvați. Prin intermediul paginii de socializare puteți beneficia de aceleași zâmbete.

Chiar dacă nu este o sărbătoare anume, echipa Kola Kariola vă transmit din inimă, să aveți o zi frumoasă!

”Buna dimineata, soare, agitatie, veselie, munca, satisfactie…..totul combinat la adapostul nostru. Sa aveti o zi frumoasa!”

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Povestea câinelui care a salvat patru oameni dintr-un spital, după ce a intrat în flăcări să pornească alarma de incendiu

Un câine a devenit eroul a patru oameni, după ce i-a salvat din incendiul care ...

error: Content is protected !!