Uite ce fac oamenii pentru câinii abandonați! Acestă vietate nu putea să meargă

Din nefericire tot mai mulţi câini cu problem sunt abandonați și ajung pe străzi.  Singuri, însetaţi, înfometaţi, vulnerabili, răniţi şi speriaţi aceştia caută în lung şi în lat un loc sigur. Un cățel a fost adoptat de o asociație de salvare a animalelor fără stăpân.

Loading...

O asociaţia de salvare a animalelor  din America a avut parte de o minunată experienţă după ce unul dintre patrupezii pe care îi găzduia a făcut mari progrese. Când salvatorii l-au găsit pe acest câine, nu putea să meargă, dar cu ajutorul lor  a reușit să se pună pe picioare.

După ce noii stăpâni i-au oferit acestuia o altă viață, voluntarii au decis să popularizeze în mediul virtual imagini şi filmuleţe cu simpaticul animăluţ, potrivit The Dodo.

Zeus a ajuns așa din cauza neglijenței proprietarului. Află povestea acestui cățel

De multe ori s-a demonstrat că oamenii își abandonează animalele de companie atunci când acestea se îmbolnăvesc, iar când avem nevoie de dragostea lor îi adoptăm pentru a fi centrul universului nostru.

Din fericire există încă oameni buni care ajută aceste vietăți frumoase. Salvatorii încearcă prin orice mijlo​ace​ să demonstreze că animalele merită respect și șanse egale de a co-exista pe aceasta planeta.

Un apel tele​fonic a făcut diferența între viață și moarte, practic Viktor Larkhill a fost persoana care s-a implicat în misiunea de salvare a lui Zeus, în condiâiile în care spitalul pentru animale de companie se afla la trei ore departare de locuința sa. Viktor a dus cățelul abandonat în cea mai mare grabă la spital deoarece starea lui era critică.

La spital, Zeus a fost trimis la secția de terapie intensive unde i-au efectuat mai multe teste pentru a-i pune un diagnostic corect. Teste de sânge au demonstrate  că rănile lui Zeus sunt cauzate de paraziți, care i-au provocat dureri mari și l-au chinuit multe zile și nopți la rând datorita dezvoltarii unor cruste masive sub piele care provocau  sângerări.

Acum, Zeus este in afara oracrui pericol si este tratat de către cei mai buni medici veterinari care îl va ajuta să recupereze integral, potrivit wittyfeed.com

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Lasă un răspuns

x

Check Also

Faceţi cunoştinţă cu Gringo – Motănelul mustăcios care topeşte orice inimă cu drăgălăşenia lui

Nu există nicio îndoială că pisicile ocupă primele locuri în topul preferinţelor utilizatorilor de internet ...

error: Content is protected !!