Uite ce face acest câine din LOIALITATE față de stăpâni

Un cățel, pe care iubitorii de animale l-au numit „Siberian Hachiko”, stă pe marginea drumului din Berkut, in Sudul regiunii Tyumen Oblast din Rusia, în urmare unui accident de masină. De atunci el nu a mai parasit locul, chiar dacă temperatura scade mult din timpul iernii. „Siberian Hachiko” nu a renunțat să își așteapte stăpânul…

Loading...

„Nu am reusit sa ne apropiem in nici un fel de animal, el isi doreste sa fie doar cu stapanul sau. Din cate stim, acesta nu a supravietuit accidentului de masina. Cainele nu are incredere in nimeni si nu lasa pe nimeni sa se aproprie si sa-l mangaie”, a declarat Anastasia Selina, membra a unei organizatii de protejare a animalelor, intr-un interviu acordat publicatiei Daily Mail, potrivit cunoastelumea.ro. „Le recomandam oamenilor sa nu-l deranjeze, pentru ca suntem ingrijorati ca ar putea fugi sub o masina, daca se sperie”, a mai spus aceasta.

Cainele refuză să se lase prins, iar trecătorii îl hrănesc ca pe propriul lor animal de companie. Mai mult, i-au construit și doua adăposturi, dintre care primul a fost distrus de un camion.

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Lasă un răspuns

x

Check Also

Faceţi cunoştinţă cu Gringo – Motănelul mustăcios care topeşte orice inimă cu drăgălăşenia lui

Nu există nicio îndoială că pisicile ocupă primele locuri în topul preferinţelor utilizatorilor de internet ...

error: Content is protected !!