Ultimul adio. Un câine a refuzat să plece de lângă sicriul stăpânului său: „Și-a așezat capul pe pieptul lui și acolo a rămas”

Este imaginea ce-a înduioșat mii de oameni. La înmormântarea stăpânului său, un câine se apropie de sicriu, se ridică pe picioarele din spate și își pune capul pe pieptul acestuia, luându-și adio.

Loading...

William Schiller, Bill, a murit pe 8 aprilie. La înmormântare, toți ochii au fost ațintiți asupra „Șefului”, câinele lui. Animalul s-a apropiat de sicriul stăpânului său pentru a-și lua adio.

Momentul a fost fotografiat de Nina Holcombe, o fetiță de 12 ani, nepoata lui Bill. Ea a postat imaginea pe Instagram, cu mesajul: „Îmi va fi mereu dor de tine”.

„Nu voi uita niciodată acel moment. Și-a întins gâtul cât a putut el de mult și i-a lins urechea lui Bill. Când a văzut că nu se mișcă, Șeful și-a așezat capul pe pieptul lui și nu a mai vrut să plece”, a povestit Anne Marie, soția lui Bill, într-un interviu pentru NBC.

Anne Marie l-a adoptat pe Șef în 2014, la insistențele soțului ei.

„Când l-a văzut prima oară pe Șef, s-a tot plimbat prin casă…s-a uitat bine la el, apoi s-a întors spre mine și mi-a zis: Ăsta e câinele nostru. Sunt bucuroasă că a putut să își ia adio de la tăticul lui”, a adăugat ea.

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Povestea câinelui care a salvat patru oameni dintr-un spital, după ce a intrat în flăcări să pornească alarma de incendiu

Un câine a devenit eroul a patru oameni, după ce i-a salvat din incendiul care ...

error: Content is protected !!