Un adevărat OM! Un bătrân de 84 ani și-a dus câțelul 8 km cu roaba până la veterinar

Într-un gest de mare umanitate, extrem de rar întâlnite în zilele noastre, Popa Ion, un bătrân de 84 ani din localitatea Berini, județul Satu Mare, a mers pe jos 8 kilometri pentru ca să își poată duce câinele la veterinar.

Loading...

Câinele era bolnav și pentru că avea nevoie de îngrijiri medicale, în ciuda vârstei sale înaintate, bărbatul n-a ezitat deloc, l-a pus într-o roabă și a pornit la drum.

Povestea a devenit cunoscută prin intermediul medicului vetrinar, care a postat-o pe Facebook.

“Dragostea pentru animale!!!!….este in 3 cuvinte povestea bătrânului Popa Ion,din localitatea Berini ,care la cei 84 de ani a venit pe jos 8 kilometri ca să-si aducă la medic câinele bolnav, cu roaba.

Mai rar asemenea proprietari de animale!”, a scris medicul veterinar pe pagina sa de Facebook.

Un adevărat om, Ion Popa merită respectul nostru pentru sufletul său și pentru iubirea demonstrată pentru animale!

Pisoiul intră într-o casă pe fereastra deschisă şi îl adoptă pe omul care locuieşte acolo

Era o zi ca oricare alta când utilizatorul Imgur Nigeltown a venit acasă doar pentru a găsi un intrus stând cuminte pe scaunul său preferat.

Nu s-ar fi aşteptat niciodată că ideea lui de a lăsa fereastra deschisă ar putea avea astfel de urmări.

Nigeltown a scos imediat telefonul mobil pentru a surprinde dovezi ale acestei „infracţiuni” în timp ce intrusul continua să îl privească fără teamă.

„Am ajuns acasă de la serviciu şi am dat peste această micuţă fiinţă blănoasă relaxându-se în casa mea. Trebuie să fi intrat pe vreo fereastră deschisă. – Eu nu deţin o pisică.”

Nigeltown a observat că noul său oaspete nu avea zgardă, dar a decis să cerceteze dacă există cineva care ar fi putut pierde un pisoi. Cu toate acestea, niciunul dintre vecinii săi nu a reclamat dispariţia vreunei feline în apropierea casei sale.

A doua zi, Nigeltown şi-a dus noul prieten la veterinar. A fost verificat dacă are microcip, însă medicul nu a putut identifica vreunul. Cu toate acestea, a găsit o grămadă de purici şi paraziţi intestinali. Cu pisoiul vaccinat şi tratat în mod corespunzător, cei doi prieteni se puteau declara mulţumiţi că tocmai încheiaseră prima lor vizită la veterinar.

Pentru liniştea lui, Nigeltown a verificat din nou prin cartier pentru a se asigura că nu există vreo persoană căreia să-i lipsească un pisoi neastâmpărat.

Nimeni nu l-a recunoscut pe micul animal blănos, aşa că Nigetown şi-a oficializat o dată pentru totdeauna relaţia cu noul său prieten, pe care l-a numit Buddy şi l-a invitat să rămână alături de el pentru totdeauna!

Distribuiţi acest articol cu prietenii şi familia.

 

 

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Lasă un răspuns

x

Check Also

Copilul trage de picioare pisica abia adoptată. Reacţia felinei înduioşează o lume întreagă

Prieteni de nădejde pentru micuţii familiei, animalele de companie ne surprind adeseori cu reacţiile lor. ...

error: Content is protected !!