Un bărbat a găsit 20 de cățeluși abandonați într-o pădure. Iata ce s-a intamplat cu puiutii:

Roman Afonkin din Ryazan confecționează jucării din lemn. Recent a mers într-o pădure din apropiere pentru a-și aduna materiale pentru atelierul său, însă a avut parte de o surpriză: a găsit acolo mai mulți cățeluși abandonați.

Loading...

Stăteau ghemuiți toți împreună, încercând astfel să se încălzească deoarece afară era foarte frig.

Acești micuți au fost, cu siguranță, abandonați intenționat aici, cineva a dorit să scape de ei cu orice preț.

Bărbatul a luat toți cățelușii și i-a dus în mașină. Majoritatea aveau în jur de 2 luni, cu excepția unei femele care avea cam 4-5 luni.

I-a adus pe toți acasă și le-a făcut un adăpost dintr-o cutie mare. Apoi a scris o postare pe rețelele de socializare. El a rămas foarte surprins, nu s-a așteptat ca această postare va atrage atât de multă atenție.

Nu a cerut suport financiar, doar a vrut să le găsească acestor micuți o familie, dar oamenii au început să-i trimită bani și în scurt timp s-a adunat o sumă destul de mare de bani, suficientă pentru a-i întreține pe toți.

Bărbatul a mai mers la locul cu pricina și mare i-a fost mirarea când a mai descoperit acolo alți cățeluși pufoși și frumoși. I-a adus și pe aceștia acasă.

Împreună cu părinții săi Roman le-a construit un adăpost în curtea sa, a cumpărat mâncare și a chemat medicul veterinar.

Cățelușii sunt hrăniți bine și sunt sănătoși. I-au fotografiat, le-au determinat genul și deja este mai ușor să fie adoptați. Patru din ei și-au găsit deja familiile. Sperăm că și ceilalți își vor găsi rapid o casă!

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Povestea câinelui care a salvat patru oameni dintr-un spital, după ce a intrat în flăcări să pornească alarma de incendiu

Un câine a devenit eroul a patru oameni, după ce i-a salvat din incendiul care ...

error: Content is protected !!