Un bărbat din Bârlad oferă un Audi TT celui care îi aduce înapoi câinele pierdut la gară

Un bărbat din Bârlad oferă un Audi TT celui care îi aduce înapoi câinele pierdut la gară. Recompensa e oferită pe un grup de pe Facebook, după ce bârlădeanu nu a reuşit să îşi mai găsească animalul, pierdut de două zile.

Loading...

Iată oferta postată pe un grup de socializare din Bârlad: “Pierdut câine zona Gării, (fast food La Misu) acum 10 minute! Cine l-a luat este rugat să-l aducă înapoi, ofer recompensã 400 euro sau o masină la cheie.”, a sunat prima postare, chiar în noaptea în care s-a pierdut căţelul, cpnfrm Vremea Nouă.

A doua ofertă a venit însoţită de o fotografie a maşinii care e oferită: “Fac ultimul apel către acea persoană care mi-a luat câinele din zona Gării ( fast food La Misu) în intervalul orar 00:35 – 00:55 aseară.

Mi-au sărit în ajutor peste 100 de persoane, au distribuit peste 500 de persoane! Oricine ai fi promit de fatã cu atâta lume cã nu-ti fac nimic, vreau doar câinele înapoi.

Zi-mi ce vrei, bani sau ce vrei, o masinã? Îti las masina asta în orice parcare vrei tu, cu cheia în contact, sau îti bag bani în cont! Dar te rog dã-mi cainele înapoi!!

Nu vei putea sã-l întelegi niciodatã, daca nu-i crescut de tine si daca nu iubesti animalele!”, a postat proprietarul pe grupul de pe Facebook

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Povestea câinelui care a salvat patru oameni dintr-un spital, după ce a intrat în flăcări să pornească alarma de incendiu

Un câine a devenit eroul a patru oameni, după ce i-a salvat din incendiul care ...

error: Content is protected !!