Un bărbat fără adăpost în stare terminală e hotărât să găsească pe cineva care să-i adopte câinele

Cei mai mulţi dintre noi ne agităm în fiecare zi fără să privim cu adevărat lumea din jurul nostru. Nu este vorba despre a analiza societatea în care trăim, ci mai degrabă de a observa cât de preocupaţi şi concentraţi pot fi oamenii atunci când trebuie să-şi vadă de viaţa de zi cu zi.

Loading...

Din fericire, Jenine-Lacette DShazer este o persoană extrem de vigilentă. Într-o zi friguroasă de iarnă, în Fresno, California, ea a observat un bărbat fără adăpost, şezând pe trotuar şi încălzind un câine cu blăniţa albă.

Dându-şi seama că celor doi le este foarte frig, Jenine a adus o pătură pentru bărbat şi pentru câinele său, apoi le-a cumpărat ceva de mâncare.

Omul s-a identificat drept Clifford James Herbert, în vârstă de 60 de ani. Câinele lui se numea Baby şi bărbatul avea să-i ofere câteva informaţii care au făcut-o pe Jenine să aibă o reacţie pe care nu o va uita pentru tot restul vieţii sale…

După ce a primit darurile de la Jenine, Clifford a spus că este „extrem de recunoscător”. Abia atunci când cei doi au început să vorbească, Jenine a reuşit să înţeleagă pe deplin cu ce se confruntă Clifford. El i-a mărturisit ceva ce nu numai că a sfâşiat inima femeii, ci a făcut-o să se gândească cum ar putea să îl ajute.

Cliff fusese proprietar al unui magazin de bricolaj, dar şi-a închis afacerea după ce a suferit o intervenţie pe cord şi o traheotomie în 2006. El a aflat recent că are cancer, iar dorinţa lui cea mai mare a fost ca cineva să îi adopte câinele, pe Baby.

Jenine a înţeles imediat că nu are timp de pierdut, drept urmare l-a ajutat pe Cliff să nu mai stea în frig şi i-a plătit o cameră într-un motel. Odată ce a rezolvat această problemă, ea şi-a îndreptat atenţia spre a-i găsi lui Baby o casă nouă.

„Ea este lumea mea”, a mărturisit Cliff în cadrul unui interviu acordat publicaţiei Fresno Bee.

„Este prietena mea cea mai bună şi mă protejează” Şi la rândul său, bărbatul face tot posibilul să aibă grijă de căţeluşă. S-a constatat că Cliff a salvat-o pe Baby din ghearele uni bărbat care o bătea cu o lanternă.

Din păcate, Cliff este conştient că luptă împotriva unui cancer pe care nu-l poate înfrânge. S-a răspândit în creierul său, iar obiectivul său cel mai important era să-i găsească lui Baby un cămin permanent înainte de a închide ochii. Surprinzător, dar cu ajutorul lui Jenine, a reuşit să-şi atingă scopul.

Baby a fost adoptată de o femeie pe nume Stephanie Walker. Familia lui Stephanie are şi alţi câini în grijă, aşa că Baby nu va rămâne niciodată singură, oferindu-i lui Cliff pacea pe care o merită în ultimele săptămâni de viaţă.

Este foarte trist că acest bărbat nu va putea să mai aibă grijă de Baby, dar cel puţin îşi va trăi ultimele clipe liniştit, ştiind că cea mai bună prietenă a lui va fi îngrijită şi iubită aşa cum merită, după ce el nu va mai fi.

Distribuiţi această poveste pentru a aduce un omagiu curajului lui Cliff şi compasiunii lui Jenine!

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Un câine a fost găsit abandonat și legat de o bancă, în parc, cu un bilet alături. Ce scria pe bilet…

Un câine a fost găsit abandonat și legat de o bancă într-un parc din capitala ...

error: Content is protected !!