Un bărbat s-a aruncat într-o casă în flăcări pentru câinele său. Ce a urmat

Un bărbat din California a făcut un gest care a impresionat internetul. Americanul s-a aruncat pur și simplu într-o casă cuprinsă de flăcări, ignorând avertismentele pompierilor, pentru a-și salva câinele.
Vedeți gestul de sacrificiu al bărbatului în galeria foto a acestui articol!

Loading...

Un american  și-a riscat la propriu viața pentru a-și salva câinele.  Jose Guzman se afla la un grătar cu familia, în cartier, când a fost avertizat de un incendiu care i-a cuprins casa.

Bărbatul a alergat într-un suflet spre casa cuprinsă de flăcări și ignorând sfaturile pompierilor care încercau să stingă incendiul s-a aruncat în curte pentru a-și salva câinile, Gabanna.

Gestul său eroic a fost filmat de martori. După câteva secunde în care martorii așteptau cu sufletul la gură, barbatul iese afară cu pantalonii arși și cu brațele afectate de flăcări. Dar e fericit că și-a salvat prietenul drag. Nici el, nici animalul nu au suferit răni grave.

Gestul său a impresionat America, dar și mii de persoane din întreaga lume după ce imaginile au ajuns pe rețelele de socializare: ”Știam că ceva rău ni se putea întâmpla, dar nu m-am gândit la asta. Câinele este parte din familie. A fost cu noi în momente bune și rele și nu am putut să o las acolo. Aș face din nou asta. Aș face gestul pentru oricine din familie” a reacționat bărbatul pentru revista People.

Din fericire pentru el, familia sa, logodnica și cele 3 fetițe, nu se aflau în casă în momentul incendiului. Erau cu el la grătar.

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Povestea câinelui care a salvat patru oameni dintr-un spital, după ce a intrat în flăcări să pornească alarma de incendiu

Un câine a devenit eroul a patru oameni, după ce i-a salvat din incendiul care ...

error: Content is protected !!