Un bărbat se mută în noua casă şi găseşte un câine abandonat în pivniţă. Reacţia patrupedului spune totul

Dacă v-aţi mutat la un moment dat dintr-un loc în altul, aţi avut vreodată senzaţia că aţi fi putut uita ceva? Această poveste emoţionantă petrecută în St Louis, începe exact în momentul în care noii proprietari s-au mutat şi au descoperit că cei care locuiseră acolo au abandonat un câine frumos, legat cu un lanţ şi parcă lăsat special să moară în pivniţă.

Loading...

“Tocmai am cumpărat o casă şi există un Pit Bull legat în subsol”- le-a spus noul proprietar celor de la Asociaţia Stray Rescue of St. Louis. “Nu sunt sigur de cât timp stă acolo jos.” – a mai adăugat el.

Cum timpul era esenţial, voluntarii s-au grăbit să salveze puiul abandonat, care nu mai putea de fericire atunci când şi-a văzut binefăcătorii. „Când am deschis uşa de la subsol, în lumina lanternei am văzut o coadă.” – a declarat Natalie Thomson, directorul de comunicare al Asociaţiei, pentru The Dodo. „Era aproape să se sufoce de bucurie că ne vedea. Când l-am eliberat, nu s-a putut opri din sărituri şi din îmbrăţişări.”

Totuşi, cine sunt aceşti oameni fără inimă, care au ales să lase o viaţă în urmă, singură şi incapabilă să lupte pentru supravieţuire? Se pare că un intrus a ocupat această proprietate şi a lăsat în urmă mormane de gunoi şi alte chestii, precum şi câinele. Nimeni nu ştie cine era locatarul, sau de ce a ales să lase în urmă un căţeluş atât de preţios. În mod clar, nu ar fi supravieţuit mult timp, deoarece nu avea nici alimente sau un castron cu apă.

Personalitatea sa exuberantă şi bucuria pură ne-au inspirat să îi dăm numele de „Jumping Bean”. Pentru un câine care a trecut prin experienţa traumatizantă de a fi abandonat şi lăsat să moară, „Jumping Bean” are un spirit remarcabil. „Personalitatea sa este complet adorabilă”, a spus Thomson. „Câinele iubeşte pe toată lumea şi tânjeşte după atenţie. Se asigură că nu e ignorat! E un căţeluş energic şi afectuos! E atât de fericit tot timpul.”

Noului proprietar nu-i venea să creadă când a văzut un câine legat în pivniţa casei pe care tocmai a cumpărat-o.
Se pare că un intrus a ocupat o perioadă această proprietate, lăsând în urmă grămezi de gunoi şi alte lucruri, precum şi acest câine.
Cum timpul era esenţial, voluntarii s-au grăbit să salveze puiul abandonat.

Personalitatea sa exuberantă şi bucuria pură i-au făcut pe salvatori să-i pună numele „Jumping Bean (Fasole săltăreaţă)”.
„Era atât de încântat să ne vadă, că era aproape să se sufoce de bucurie” – a mărturisit unul din salvatorii prezenţi.

Urmăriţi videoclipul de mai jos pentru a vedea reacţia adorabilă a câinelui după salvarea sa emoţionantă.

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Povestea câinelui care a salvat patru oameni dintr-un spital, după ce a intrat în flăcări să pornească alarma de incendiu

Un câine a devenit eroul a patru oameni, după ce i-a salvat din incendiul care ...

error: Content is protected !!