Un bărbat şi-a legat calul de maşină şi l-a târât kilometri întregi

Imaginile cu calul care se chinuie să meargă după maşină au fost filmate în Calafat de un participant în trafic. Oamenii priveau scena revoltătoare, dar nimeni nu a încercat să intervină. Un caz similar a avut loc la sfârşitul anului trecut în apropiere de Craiova. Poliţiştii l-au identificat atunci pe şofer, dar până acum nu s-a luat vreo măsură.

Loading...

Ultimele imagini în care un cal apare legat de o maşină şi este nevoit să ţină pasul cu vehiculul au ajuns la reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Dolj. Totul s-ar fi întâmplat în ziua de luni, 18 februarie, pe un drum principal, la ieşire din Calafat. Reprezentanţii asociaţiilor pentru protecţia animalelor cer identificarea şi pedepsirea şoferului.

Un alt caz identic a avut loc la sfârşitul anului trecut, chiar înainte de Revelion. Si atunci un cal, legat cu o funie de maşină, a fost filmat de un conducător auto cum era chinuit. Scenele revoltătoare au fost surprinse pe drumul judeţean DJ 552, între Mofleni şi Bucuvăţ, în apropiere de Craiova. S-a deschis un dosar penal şi chiar s-a reuşit identificarea şoferului.

“În ambele cazuri se fac cercetări. Şoferul care a comis fapta în luna decembrie a fost deja identificat. Se fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de rănirea sau schingiuirea animalelori, prevăzută şi pedepsită de art. 25, alin. 1, litera e, din Legea 205/2014 republicată”, a declarat inspector principal de politie Cosmin Grădinaru, purtător de cuvând al IPJ Dolj.

 

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Câinele abandonat pe un drum din Grecia urmăreşte maşina unei femei şi „cere” să fie salvat. Ce soarta va avea bietul catel…

În urmă cu câteva săptămâni, Valia Orfanidou conducea pe un drum rural din Grecia, când, ...

error: Content is protected !!