Un bărbat şi-a riscat viaţa pentru a salva un câine de la înec, iar filmuleţul care a surprins momentul a ajuns viral

Un bărbat din Almaty, Kazahstan a salvat un câine de la înec în ultima clipă, iar video-ul care surprinde întreaga operaţiune de salvare, postat pe reţelele de socializare, a fost vizionat de milioane de oameni.

Loading...

În filmuleţul devenit viral, care a strâns aproape trei milioane de vizualizări pe Facebook şi mii de comentarii, se poate observa cum tânărul îşi riscă propria viaţă pentru a salva un câine care e pe cale de a fi luat de ape, aflat într-un canal.

În plus, mai multe persoane străine, aflate pe margine, au intervenit, la rândul lor, în ajutorarea bărbatului.

Aceştia au format, în cele din urmă, un lanţ uman pentru a-i putea scoate atât pe bărbat, cât şi pe patrupedul vizibil speriat la suprafaţă.  Şi cum unde-s mulţi puterea creşte, totul s-a terminat cu bine, iar câinele a fost salvat.

Cei şase puiuţi de câine salvaţi de jandarmii montani din zona Rânca au fost consultaţi de un medic veterinari. Sunt sănătoşi şi aşteaptă să fie adoptaţi

Cei şase pui de câine care au fost salvaţi, ieri, de jandarmii montani din Rânca au fost consultaţi de un medic veterinar şi sunt sănătoşi.

Jandarmii au adus la Rânca, în locul unde sunt adăpostiţi căţeluşii, un medic veterinar, care i-a consultat şi a stabilit că sunt sănătoşi. Jandarmii au botezat-o căţeluşă „Ursa“, iar puiuţii aşteaptă să fie adoptaţi.

Jandarmii montani din Gorj au salvat sâmbătă, 15 decembrie, şase pui de câine găsiţi într-o pădure din zona montană Rânca. După ce jandarmii i-au luati şi au plecat cu ei cu maşina, căţeaua i-a urmat mai bine de un kilometru.

„Astăzi am revenit la Rânca, aşa cum am promis, cu domnul medic veterinar Costin Bărbat, pentru consultarea căţeluşei şi a puilor. În urma consultului medical a rezultat că sunt bine. Căţeluşa a fost adăpostită în centrala termică peste noapte din cauza condiţiilor meteorologice neprielnice.

A alăptat şi s-a liniştit. Li se vor acorda în continutare asistenţa medicală de specialitate, după care vor fi preluaţi şi transportaţi la Târgu Jiu, în vederea adoptării lor. Colegii au denumit căţeluşa «Ursa».

Răspunde la comenzi, este jucăuşă şi foarta cuminte, după cum se vede. Puişorii sunt adorabili. Dacă aveţi alte propuneri pentru cei şase puişori, dintre care patru sunt masculi, le aşteptăm cu interes pe pagina de Facebook a unităţii“, a spus Alin Ivan, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Gorj.

 

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Povestea câinelui care a salvat patru oameni dintr-un spital, după ce a intrat în flăcări să pornească alarma de incendiu

Un câine a devenit eroul a patru oameni, după ce i-a salvat din incendiul care ...

error: Content is protected !!