Un caine a adoptat mai multe pisicute abandonate intr-o cutie

Cainele se afla in plimbare cu stapana sa prin orasul Ymittos din Grecia. La un moment dat a simtit ca ceva nu este in ordine si rapid a dat peste o cutie de carton. In interiorul cutiei respective, Aragon a descoperit abandonati mai multi pui de pisica.

Loading...

A fost dragoste la prima vedere intre cainele salvator si micutii pisoi. Din fericire, Aragon nu a fost nevoit sa se desparta de pisicute. Proprietara sa este voluntar la Second Chance Animal Rescue Society (SCARS), asa ca stie ce fel de ingrijire au nevoie puii.

Aceasta a dus pisicile acasa, timp in care Aragon nu si-a dezlipit ochii de la cutie. Cainele are grija mare de micutele feline. De cand au ajuns acasa, el si-a luat rolul de parinte adoptiv. Acesta nu se dezlipeste de pisici si le ofera toata afectiunea si siguranta de care au nevoie. Datorita prezentei sale de spirit, toti pisoii abandonati sunt sanatosi si pot fi adoptati prin intermediul SCARS.

Animalele abandonate reprezinta o problema in Ymittos
Din nefericire, nu toate cutiile abandonate in orasul Ymittos sunt descoperite la timp. SCARS a salvat deja inca 25 de pisici in acest sezon, toate abandonate in aceeasi zona in care au fost descoperiti „puii” lui Aragon.

Potrivit salvatorilor, multe dintre cutiile abandonate pe munte sunt goale. Animalele lasate inauntru sunt adesea luate de o vulpe sau alt pradator de munte. In ziua in care Aragon si-a gasit familia de pisici, el si proprietara lui se documentau cu privire la criza privind abandonul de animale din zona. SCARS spera ca povestea cainelui salvator sa ii incurajeze si pe altii sa gaseasca o casa pentru animalele nedirite, in loc sa le abandoneze.

Cert este ca Aragon este vazut ca un erou in Ymittos, precum si in intreaga Grecie. El arata o grija deosebita fata de pisicute. Acesta nu se desparte nici macar o secunda de noii sai „pui”.

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Povestea câinelui care a salvat patru oameni dintr-un spital, după ce a intrat în flăcări să pornească alarma de incendiu

Un câine a devenit eroul a patru oameni, după ce i-a salvat din incendiul care ...

error: Content is protected !!