Un câine a fost găsit abandonat și legat de o bancă, în parc, cu un bilet alături. Ce scria pe bilet…

Un câine a fost găsit abandonat și legat de o bancă într-un parc din capitala Mexicului. Lângă animal a fost lăsat și un bilet în care stăpânul său a explicat de ce a fost nevoit să se despartă de paruped.

Loading...

Proprietarul a legat animalul de o bancă, iar lângă el a lăsat un bilet sfâșietor: “Să-mi abandonez câinele a fost cea mai dureroasă decizie pe care am fost nevoit să o iau, dar familia mea îl bătea crunt și a fost îngrozitor să-l văd în această situație.

Așadar, dacă ți-e milă de el, te rog să-l adopți. Dacă nu, te rog să lași biletul aici pentru ca cineva cu inimă mare să-l salveze și să-i ofere un cămin permanent”, potrivit The Sun.

Se crede că biletul ar fi fost scris de un copil din cauza limbajului și a micilor greșeli gramaticale.

Salvarea câinelui a venit din partea voluntarilor asociației Mascotas Coyoacan, care au decis să îi găsească o familie iubitoare.

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

One comment

  1. Ungureanu Monica

    o poveste trista și impresionantă în urma căreia suferă și catelul care se atașează emoțional de stăpân și stăpânul atașat la rândul sau de cățel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Iată de ce pisica se așează anume acolo unde te doare

Pisicile sunt considerate niște adevărați „vindecători” domestici. Dacă stăpânul reușește să stabilească o relație de ...

error: Content is protected !!