Un câine a salvat o familie întreagă de la moarte. Cum a reusit cainele sa faca asta:

Membrii unei familii din India au fost salvaţi de la moarte de câinele lor, care i-a trezit chiar înainte ca o alunecare de teren să le distrugă locuinţa din statul Karala (sud), grav afectat de inundaţii, a informat presa locală, citată de AFP.

Loading...

Mohanan P. şi familia sa dormeau în locuinţa din districtul Idukki, atunci când câinele lor a început să latre, în jurul orei 03:00 dimineaţa (21.30 GMT).

“Ne-am dat seama că ceva nu era în regulă. M-am dus afară să verific şi a trebuit să ne grăbim să ieşim din casă”, a povestit Mohanan P pentru canalul indian NDTV.

Ajunsă afară, familia şi-a văzut imediat locuinţa distrusă de alunecarea de teren.

Inundaţiile provocate de ploile musonice anuale care au lovit acest stat turistic din sudul Indiei în ultimele zile s-au soldat cu 39 de decese şi au lăsat peste 100.000 de persoane fără adăpost.

Povestea unui câine care și-a așteptat stăpânii timp de o lună la locuința distrusă de flăcări

Un câine din Paradise, California, care a supraviețuit incendiilor de vegetație devastatoare a așteptat timp de o lună ca stăpânii lui să se întoarcă după el.
Madison a fost lăsat în urmă pentru că stăpânii lui au evacuat de urgență locuința atunci când incendiul Camp Fire a început să se răspândească cu repeziciune.

Conform FOX News, o femeie a contactat un centru de salvare a animalelor și a cerut ajutor pentru a-și găsi câinele. O angajată a mers la ruinele locuinței și l-a găsit pe Madison așteptând cuminte. I-a lăsat apă și mâncare până când stăpâna lui a putut veni să-l recupereze, după cum a relatat pe Facebook centrul K9 Paw Print Rescue.

”A rămas să protejeze ce mai rămăsese din casă și nu a renunțat la oamenii săi. Trebuie să fi fost o lună foarte lungă pentru el”, a transmis centrul.

De asemenea, Madison s-a reîntâlnit și cu fratele său, Miguel, care fusese dus la un adăpost pentru animale la scurt timp după izbucnirea incendiilor.

Peste 50.000 de oameni din orașul Paradise și alte două localități învecinate au fost evacuați din calea incendiului care a izbucnit pe 8 noiembrie.

Lasă-ne un comentariu!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Iată de ce pisica se așează anume acolo unde te doare

Pisicile sunt considerate niște adevărați „vindecători” domestici. Dacă stăpânul reușește să stabilească o relație de ...

error: Content is protected !!